A legszebb karácsonyi ajándék

Hangulatos karácsonyi ebéd a családdal vagy gyertyafényes vacsora Szenteste. Az Ön párja is romantikusabb, mint valaha, nem is csoda, hiszen élete nagy lépését készül megtenni. Letérdel Ön elé és megkéri, hogy legyen a felesége.

eljegyzés, lánykérés karácsonykorHa idén karácsonykor az Ön karácsonyi ajándéka is egy ilyen kérdés volt, biztosan most a felhők felett érzi magát, főleg ha már kislány kora óta arra készül, hogy az eljegyzésére karácsonykor kerül majd sor. Ilyenkor az ifjú arák csak úsznak a boldogságban, nem törődve a rájuk váró megannyi döntéssel. Az ünnepek remek alkalmat adnak arra, hogy a család- és barátlátogatások mellett egy kis időt szakítsanak arra is, hogy összebújva párjukkal elkezdjenek beszélgetni a következő lépésről, arról, hogy melyikőjük hogyan képzeli el a lagzit.

A lánykérés után talán a legfontosabb dolog, hogy az esküvő stílusát tisztázzák. Ez meghatároz majd megannyi részletet. Ha nincs konkrét elképzelésük, ám van egy kedvenc helyszín, ahol szeretnék megtartani az esküvőt, a helyszín stílusát vegyék irányadóul!

Az eljegyzést követően, ha kiválasztották a helyszínt, lehet érdeklődni a még szabad dátumokat illetően. Készüljön fel arra, hogy lehet, hogy az Önöknek szimpatikus hétvégén már nem tudják Önöket fogadni a kiválasztott helyszínen. Legyenek kompromisszumkészek, talán még jobban is járnak, hiszen semmi nem történik véletlenül!

A helyszín és dátum meghatározása után jöhet az összes többi részlet megtervezése. A hölgyek számára talán a legizgalmasabb mind közül az esküvői ruha kiválasztása lesz majd.

Először bátran böngésszen az interneten, válassza ki az Ön számára szimpatikus fazont. Nézze meg, hogy milyen típusú menyasszonyi ruhák nyerik el a tetszését. Ha megteheti, nyomtasson is ki ezekből néhányat. A weben böngészve találni fog majd megannyi esküvői ruhaszalont, melyek szimpatikusak lesznek a weboldaluk alapján. Később ezeket a menyasszonyi ruha szalonokat keresse fel esküvői ruha próba céljából. Ám előtte mindenképpen nézze végig tüzetesebben a kínálatukat, válassza ki előre, hogy melyek azok a menyasszonyi ruhák, melyek tetszenek Önnek, és írja fel ezek neveit, vagy használja a “Kedvencekhez ad” funkciót, amennyiben lehetőséget ad ilyenre az oldal. Az igenszalon.hu oldalon a menyasszonyi ruhák fotói alatt vagy a termékadatlapokon a jobb felső sarokban adja a “Kedvencek közé” az legszebb menyasszonyi ruhákat, majd küldje el őket e-mail címére, hogy egy helyen meglegyen az Önnek tetsző esküvői ruhák listája. Ha felkészülten érkezik a ruhapróbára, és van elképzelése, hogy mit szeretne, azzal időt spórol meg és élvezetesebbé teszi az esküvői ruha szalonban eltöltött időt.

A ruhapróbára vigyen magával legalább egy kísérőt, akinek bízik a véleményében! Ez lehet az édesanyja, testvére, barátnője, vagy akár egy objektív stílustanácsadó is.

Adjon a szalonban dolgozó hölgyek véleményére. Ha az Önnek rendkívül tetsző menyasszonyi ruhát nem ajánlják Önnek, annak megvan az oka. Több éves vagy évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, több ezer menyasszonyt kiszolgálva már pontosan tudják, hogy milyen alkatra milyen fazonú menyasszonyi ruha illik a legjobban. Legyen kompromisszumkész az esküvői ruha kiválasztása során is, hiszen lehet, hogy az esküvői ruha, amit a weboldalon kiválasztott, nem is áll majd Önnek olyan jól. Ne csüggedjen, megannyi darab vár még Önre, biztosan megtalálja közöttük az igazit!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Nos, felkészült a menyasszonyi ruha próbára? Várjuk szeretettel:

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben