A menyasszonyi ruha másik oldala

A menyasszonyi ruhák díszítetlen fűzőit egyre inkább felváltják a mutatós, kreatív dizájnok. A szabadon hagyott hát helyett sok esküvői ruhán alkalmaznak csipkét, tüllt vagy gyöngyöket. Ezeknek a díszítéseknek köszönhetően a menyasszony hátulról is egészen varázslatos fest. Ez azért is fontos, mert a vendégek a ceremónia alatt főleg hátulról látják a párt. Egy dekoratív hátkivágás az egész szertartás idejére elkápráztatja a jelenlevőket.

 

Mély kivágás csipkével szegélyezve

Szinte minden elismert esküvői ruhamárka új kollekciójában találhatóak olyan darabok, melyeknek hátsó mély kivágását gyönyörű csipke szegélyezi. Így az egyszerű kivágás máris romantikusabban mutat. Mindeközben a hátból keveset rejt el az anyag. A csipkeszegély tökéletesen rásimul a bőrre, nem kell aggódni az esküvői ruha illeszkedése miatt.

hátul kivágott esküvői ruhaDiane Legrand esküvői ruhahosszú ujjú menyasszonyi ruhaA vonalú esküvői ruha

Tüll és csipke elegye

A tüllből és csipkéből alkotott menyasszonyi ruha hátak mindig lenyűgözően festenek. Az áttetsző anyagon futó aprólékos csipkemintázat vonzza a tekinteteket. Titokzatosság, romantika és elegancia jellemzi ezeket az esküvői ruhákat, melyek alatt selytelmesen látszik az ara háta. A legszebb darabokon a meseszép mintázat folytatódik a menyasszonyi ruha ujján is.

tüllös esküvői ruhahercegnő fazonú menyasszonyi ruhaesküvői ruhasellő fazonú menyasszonyi ruha

Középen szabadon

Az előző szezonban kezdtek hódítani azok az esküvői ruhák, melyek csak középen láttatják viselőjük hátát. Ez a fazon napjainkban is nagyon divatos. A szépen kidolgozott hátsórész olyan elem, ami egy csapásra érdekessé teszi a menyasszonyi ruhát. Sokkal különlegesebb, mint egy hagyományos fűzős modell. Mindeközben viseléséhez nem kell merésznek lenni, hiszen ezek az esküvői ruhák elöl általában nem kivágottak.

csipkés esküvői ruhakivágott hátú esküvői ruhadivatos menyasszonyi ruhaszép menyasszonyi ruha

Csillogás hátulról is

A csillogó menyasszonyi ruhák közt az Enzoani kollekcó viszi a prímet. Ezeknek az esküvői ruháknak nem csak az elejét és a szoknyarészét fedik gyöngyök és kristályok. A hátrészeken is számos szemet gyönyörködtető megoldást láthatunk. A ragyogó díszítés futhat a hát közepén vagy a vállon, gyöngysor vagy pánt formájában. Mindegyik modell egyedi és utánozhatatlan. Ha ilyen esküvői ruhát választ, szó szerint elkápráztatja majd a vendégeket.

esküvői ruha divatgyöngyös menyasszonyi ruhakristályos esküvői ruhamárkás esüvői ruha

 

Hamarosan még több meseszép hátú esküvői ruha érkezik szalonunka. Az alábbi modelleket nemsokára már fel is próbálhatja.

hátul dekoltált esküvői ruha gyöngyös menyasszonyi ruha esküvői ruha
Kenneth Winston 1598 menyasszonyi ruha Kenneth Winston 1594 menyasszonyi ruha Kenneth Winston 1609 menyasszonyi ruha

Jöjjön el szalonunkba, hogy közelebbről is láthassa ezeket a remekműveket!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben