Alkalmi ruhák az ünnepekre

Egyre kevesebbet viselünk alkalmi ruhát. Napjainkban sajnos egy színházi előadás miatt már nem öltözik fel senki szép alkalmi ruhába. Gyakran látni farmerban akár a hölgyeket is az előadásokon. Az évnek ebben a decembertől februárig tartó időszakában megsokasodnak azok az alkalmak, amikor nem lehet kibújni az alkalmi, vagy báli ruha viselése alól. Ha valami, akkor ez az időszak igényli az eleganciát!

A díjátadó ünnepségeken, bálokon amikor a kötelező öltözet megjelölése „black tie”, a nőknek nagyestélyi ruhát, azaz hosszú báli ruhát illik viselni. Ezt sajnos kevesen tudják, gyakran ilyen eseményeken is koktélruhát viselnek a nők. Nagyon kevés ilyen esemény adódik egy életben, így érdemes kihasználni, hogy magunkra ölthetünk egy elegáns báli ruhát.

A hosszú estélyi, báli ruhák kifejezetten az elegáns eseményekre szólnak. Nálunk megtalálja azt a ruhát, amit keres! Hosszú, nagyestélyi ruha, mely egyedülálló, különleges és elegáns. Számos alkalmi ruhával várjuk Önt az Igen Szalonban! Nagyestélyi ruha, báli ruha illik azokra az alkalmakra, ahol a férfiaknak "black tie" az elvárás. Találja meg nálunk a báli ruháját!

Decemberben nagyon sok helyen tartanak céges partikat, amelyekre egy koktélruha vagy kosztüm tökéletesen megfelelő. Érdemes azonban figyelni arra, hogy a koktélruha ne legyen túl kihívó, mert nem biztos, hogy a szeretnénk mindent megmutatni azoknak a kollégáknak, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk.

A céges rendezvények, ünnepi alkalmi eseményekre ez a kis koktélruha tökéletes!

Jó, ha ott lóg a szekrényünkben az a bizonyos kis fekete alkalmi ruha, amit bármikor előkaphatunk váratlan meghívások esetén. Ha még nincs otthon ilyen, akkor érdemes beszerezni egy kis fekete koktél ruhát.

Kis fekete, mely minden nő ruhatárában kötelező darab! Mindenképp szerezzen be magának egyet!

Karácsony közeledtével előkerülnek a kötött ruhák és a kötött pulóverek, a családi ünneplésekre egy sötét színű szoknya vagy nadrág, és egy szép, lehetőleg piros (😊) kötött felső vagy blúz tökéletesen megfelel.

A szilveszteri vagy farsangi partikon minden megengedett, bármilyen alkalmi ruhát viselhetünk, ami jól áll, lehet vicces, színes, kihívó vagy szexi. Érdemes egy stylist véleményét kikérnünk, hogy milyen színek és milyen fazonú alkalmi ruhák állnak nekünk jól, hogy a legelőnyösebben mutassunk. Szilveszterre különösen jó választás egy ezüst, vagy arany ruha!

Karácsony, szilveszter, vagy bármilyen más ünnepi időszak ünneplésére alkalmas egy ezüst koktélruha.

Alkalmi ruhára van szüksége az ünnepekre?

 

Jöjjön el hozzánk és vásároljon amerikai alkalmi és koktél ruháinkból akciós áron 26-29.000,- forint között. Kérjen időpontot hozzánk!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben