Álmaink esküvői helyszíne: Dubai

menyasszonyi ruha, esküvői ruha, Dubai fotózásA skandináv Bridal magazin szerkesztői nem hagyták, hogy a dubai esküvő csak a képzeletünkben éljen tovább, hiszen az Enzoani csodálatos menyasszonyi ruháját az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában örökítették meg. A szűk szabású, sokat mutató Jordan ruhát a fotósorozaton egy norvég modell viselte, aki szépségével lehengerelte az arra sétáló bámészkodókat. Ugye Ön sem lepődik meg rajta?

Kikötő, jacht, pálmafák…Valahogy így képzeljük el a luxust és Dubait, a felhőkarcolók árnyékában. Maga a Jordan menyasszonyi ruha is körülírható ugyanezekkel a metaforákkal. Elegáns, egyszerű vonalvezetésű, mégis gazdagon díszített darab, amely a kifogástalan ízléssel rendelkező menyasszonyoknak tervezett az Enzoani. A Jordannek finom tüll ujjai vannak, egészen a derékig csipkével díszített, a derékon pedig egy csodaszép köves öv teszi még exkluzívabbá. Mindenkinek ajánljuk, aki szűkebb körű szertartást, vagy tengerparti esküvőt tervez…vagy egészen Dubai-ig utazik, hogy kimondja a boldogító igent…

Enzoani - Jordan menyasszonyi ruha - hátulrólEnzoani - Jordan menyasszonyi ruha - fotózás kulisszatitkaimenyasszonyi ruha, esküvői ruha, Dubai fotózás

A fotózás kulisszatitkairól, a helyszínválasztásról és a ruháról a következőket nyilatkozta Anna Storm, a Bridal magazin szerkesztője: „január elején a csapatommal Dubaiba utaztunk az éves esküvői ruha fotózásunkra. Főleg az időjárás, a könnyű megközelíthetőség és a lenyűgöző környezet miatt választottuk Dubait. Egészen egyedi fotókat készítettünk, merőben eltérőket, mint az eddigiek. A csapatom ragaszkodott a kiválasztott fotóshoz, sminkeshez, stylist-hoz és modellhez – belőlük nem engedtünk. Nem véletlen: az egész napos forgatás zökkenőmentesen és profin zajlott. Igazán büszkék vagyunk az elkészült fotósorozatra. Reméljük, a magyar olvasóknak is tetszeni fognak.”

Ön is exkluzív esküvői helyszínre, exkluzív menyasszonyi ruhára vágyik? Jelentkezzen be szalonunkba, és segítünk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben