Az 5 legújabb alkalmi ruha trend

Életünk során számtalan alkalom van, amikor a rendezvény megköveteli, hogy elegánsan, alkalmi ruhában jelenjünk meg. Egy esküvőn koszorúslányként vagy vendégként is csinosnak kell lennünk, és az estélyek, bálok, különféle események is megkövetelik az eleganciát. A Love by Enzoani kollekcióból bármelyik eseményre talál odaillő, stílusos alkalmi ruhát.  Hogy könnyebb legyen választani a gyönyörű darabok közül, melyek egyaránt megvásárolhatók vagy kölcsönözhetők szalonunkból, sorra vesszük a legfrissebb alkalmi ruha trendeket!

1.    Csipke alkalmi ruha
Csakúgy, mint az esküvői ruhák esetében, a csipke az alkalmi ruháknál is nagyon népszerű. A koszorús lányok ruháján akár vissza is köszönhet az ara csipkés menyasszonyi ruhájának motívuma. A Love kollekció egyes ruháin a csipke dominál, más darabokon eltérő anyaggal és színnel kombinálva sejlik fel a romantikus csipke. A sokszínű palettán mindenki megtalálja a stílusához és az alkalomhoz illő darabot.

2.    Aszimmetrikus alkalmi ruha
Az aszimmetrikus váll- és nyakrész elképesztően mutat, legyen az alkalmi ruha bármilyen színű, anyagú, szabású. Egy kis szabálytalanság minden ruhát feldob, a kreatívan szabott vonalak a ruha viselőjére vonzzák a tekinteteket. Vegyen fel egy különleges aszimmetrikus ruhát, és gyűjtse be az elismerő pillantásokat!

3.    Pasztell színű alkalmi ruha
A színek terén az idei szezonban a pasztell árnyalatoké a főszerep. A tavaszi színek már nem csak tavasszal trendik, egész évben bátran hordhatjuk a sokoldalú árnyalatokat. Ezek a lágy színek kifinomultságot, előkelőséget sugallnak, így tökéletes választás a pasztell alkalmi ruha szinte minden komoly, elegáns eseményre.

4.    Áttetsző nyakrész az alaklmi ruhán
Az áttetsző nyakrész kacér és izgalmas, mégsem kihívó. Pont amilyennek egy csinos és fiatalos alkalmi öltözéknek lennie kell. Ha kifinomult és stílusos alkalmi ruhában szeretne pompázni, mindenképpen próbáljon fel egy áttetsző nyakrészű darabot!

5.    Peplum alaklmi ruha
A ruhák derékrészét körülölelő rövid rátét, a peplum a reneszánszát éli. A 40-es évekből felelevenített díszítés gyönyörű, nőies vonalakat kölcsönöz viselőjének akkor is, ha nem homokóra alkatú hölgyről van szó. Peplumos alkalmi ruhát viselve a legjobb oldalát mutathatja a vendégseregnek, és kecses dívának érezheti magát.

14_Im_ProLov_F11_Fro_A_Pri.jpg 14_Im_ProLov_F12_Fro_A_Pri.jpg 14_Im_ProLov_F12_Fro_B_Pri.jpg 14_Im_ProLov_F13_Fro_Cat_Pri.jpg

Önnek melyik ruha a kedvence? Szalonunkban még több szín és fazon várja, válogasson kedvére!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás