Az Allure Bridal bemutatkozik

Ez az Allure Bridal!

Mi, az Allure menyasszonyi ruhák tervezői a részletekben hiszünk. A díszítésben, a virág motívumokban, a drámai hátmegoldásokban és tökéletesen redőzött anyagokban.

Minden egyes esküvői ruha részlet azért készül, hogy a menyasszonyt boldoggá tegye.

Minden menyasszony megérdemli, hogy a legszebb legyen az esküvői ruhájában és a választott ruha az ő boldogságát szolgálja.

Hol készülnek a ruhák?

Hol készül?

Tervezők, anyák, apák, tanulók, művészek! Ők teszik az Allure Bridal esküvői ruhákat csodálatossá.

Az Allure Bridal éveken át azon dolgozott, hogy kínai esküvői ruha gyára megfelelő helyet és lehetőséget teremtsen az ott dolgozóknak, nem csak arra, hogy mesterműveket teremtsenek, hanem arra is, hogy élvezzék az ott folyó munkát és az alkotás szabadságát.


Tervezés szabadságaTervezés szabadsága

A menyasszonyi ruhák pozitív hangulatú, tiszta munkakörülmények között készülnek, a szépség iránt elkötelezett tervezők által. Egy-egy új esküvői ruha modell megtervezése 12-16 hetet vesz igénybe, az első tusrajztól a komplett modellig, hiszen nagyon sok az aprólékos kézimunka.

Minden egyes Allure Bridal ruha egy igazi mestermű egy kivételes tervezőtől.

Az Allure Bridal szabad kezet ad és nagy mozgásteret enged a kínai tervező csapat számára. A designerek nem csak megtervezik az esküvői ruhákat, de végig kísérhetik a menyasszonyi ruhák szabását, varrását, díszítését és kiélvezhetik egy modell teljes megszületését.

Tervezéstől szabásig

Kinek készülnek a ruhák?

Különböző stílusú és ár kategóriájú esküvői ruha kollekcióinkban minden menyasszony megtalálja az elképzeléseinek megfelelő modellt.


Az Allure Bridal kollekcióban minden a részletekről szól, az aprólékos kidolgozástól a gyönyörű díszítésig.


Az Allure Romance kollekció modern vonalvezetése menyasszonyi ruhái, könnyű tüll és csipke anyagai, pasztell árnyalatai kedveltek a mai menyasszonyok által.


Az Allure Couture kollekció esküvői ruhái különlegesek és szemkápráztatók.


Az Allure Widerly Bride kényelmes, nőies esküvői ruháit a vintage stílus kedvelői választják.


Az Allure Modest kollekció letisztult csipke menyasszonyi ruhákat kínál.

Szerelemmel és odaadással készül!
Ez az Allure Bridal menyasszonyi ruha!

Allure

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben