Az életre szóló esküvői ruha

Itt, Kelet-Európában valamiért annyira elterjedt, hogy a menyasszonyok bérlik esküvői ruhájukat, hogy a legtöbb hölgyben fel sem merül, hogy nem csak egyetlen napra lehet az övé az esküvőn viselt fenséges ruhaköltemény. A világ legtöbb részén ennek épp az ellenkezője jellemző. Máshol az arák inkább azt tartják furcsának, ha valaki nem tartja meg emlékbe a leggyönyörűbb ruhát, amit élete egyik legszebb napján viselt. A világ számos pontján sokkal elterjedtebb szokás az esküvői ruha megvásárlása, mint a bérlés. Ha belegondolunk az előnyeibe, ez nem is olyan meglepő.

Ha megvásárolja a menyasszonyi ruháját, az már csak az Öné lesz, ez teljes szabadságot biztosít. Nem kell a menyegző után visszavinnie a szalonba, hogy örökre búcsút vegyen a csodás kreációtól. Helyette elteheti, és bármikor előveheti, hogy felidézze, milyen érzés volt kimondani benne a boldogító igent. A csodálatos esküvői ruhára nézve mindig eszébe fog jutni, mennyire boldog és gyönyörű volt benne.

esküvői ruha, menyasszonyi ruha, akcióAz esküvői ruha megvételével az alakításban is szabad kezet kap. Úgy módosíthatja a ruhát, ahogy csak szeretné. Bérlésnél természetesen nincs lehetőség nagyobb változtatásra, ha viszont a vásárlás mellett dönt, a menyasszonyi ruha mindenben követheti az Ön elképzeléseit és testalkatához is tökéletesen igazítható.

Valószínűleg most sokan azt gondolják: „Tényleg remek lenne megvenni az esküvői ruhámat, de megengedhetem ezt magamnak?” Ha az a vágya, hogy saját menyasszonyi ruhában álljon oltár elé, akkor valósítsa meg! Megvan a módja, hogy kedvező áron jusson egy káprázatos esküvői ruhához.

Szalonunk azoknak a hölgyeknek is kínál tökéletes minőségű menyasszonyi ruhákat, akik megfizethető áron megvásárolható darabot keresnek. Az aktuális választékot az Akciós esküvői ruhák albumban találja. Itt válogathat a neves tervezők kifutó modelljei közül. Ezek a menyasszonyi ruhák természetesen egytől egyig kitűnő állapotban vannak. Nincs semmiféle hibájuk, csupán azért akciósak, mert kifutó modellek, így ahogy az a ruhaüzletekben is szokás, outlet áron kínáljuk őket. Ha innen válogat, nem kell egy vagyont áldoznia arra, hogy magáénak tudhasson egy elragadó, márkás esküvői ruhát. A kölcsönzési ár töredékéért juthat hozzá többek között számos káprázatos Enzoani esküvői ruhához.

Ha kiválasztja a menyasszonyi ruhát, amit meg fog venni, akkor biztos lehet benne, hogy azt magán kívül már senki nem fogja viselni. A menyasszonyon áll, hogy a meglévő állapotban viszi el az esküvői ruhát vagy saját igényei szerint alakíttatja. Az utóbbi lehetőség különleges igényű arák számára igen előnyös, hiszen például a nagyon alacsony hölgyek gyakran bajban vannak ruhabérlésnél.

Miután hazaviszi a kreációt a szalonból, több gondja már nem is lesz vele. Az esküvőn nem kell aggódnia, hogy rácsöppen-e a viasz, vagy rászáll-e a gyerekek buborékfújó bemutatója során a szappanbuborék. Nem kell azt tervezni, mikor siessen vissza a ceremónia után a szalonba, hogy megváljon a mesés menyasszonyi ruhától. Koncentrálhat a többi teendőre vagy a nászútra, az esküvői ruhát pedig magáénak tudhatja egy életre. Sőt, még egy “trash the dress” fotózásra is benevezhetnek párjával, ha úgy tartja kedvük!

Ha szeretne egy minőségi, márkás esküvői ruha boldog tulajdonosa lenni, tekintse meg kínálatunkat, és jöjjön el felpróbálni a legszebbeket!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben