Az esküvői ruha, mint az esküvő alfája és omegája

Rendszerint sok témát érintünk, ami esküvővel kapcsolatos, praktikus tanácsokat adunk a szervezéshez és a tökéletes kiegészítők megválasztásához, és van, hogy a celebek nagy napjából mazsolázunk inspirációt. De mi az igazi lényeg mind emögött? A MENYASSZONYI RUHA.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a sarkalatos pontokat, amik kapcsán elcsúszhat az esküvői ruha választás.

Ne spóroljon!

img-left
img-right

Tudjuk, hogy az esküvő alapjában véve egy óriási kiadás, aminek jelentős részét a menyasszonyi ruha teszi ki. Viszont azt is tudjuk, hogy nem érdemes mindenből az akciósat választani, mert sokszor az olcsó húsnak híg a leve. Egy alacsony áron kínált esküvői ruha nem tart tökéletesen, hiszen már többen kikölcsönözték, és mire a menyasszonyhoz jut, már túlhasznált állapotban van. Mi ennek a következménye? Egy kényelmetlen menyassonyi ruha, amiben nincsenek merevítők, halcsontok vagy belső fűző teljesen tönkre teheti a hangulatunkat a saját esküvőnkön.

Ne siesse el a választást!

Tapasztalatból mondjuk, hogy nem szabad elsietni a ruhaválasztást, és nem szabad bedőlni a „csak most csak itt” típusú akcióknak. A téli főszezonban valóban megsokszorozódnak az esküvői ruhát kereső menyasszonyok, de egyátalán nem igaz, hogy ha nem dönt azon nyomban, akkor elkapkodják a ruhákat. Egyátalán nem biztos az sem, hogy ezek a csalogató akciók igazi kedvezmények és nem csak marketing fogások. Tipp: próbálja meg kideríteni a menyasszonyi ruha eredeti árát, hogy biztos legyen a leárazás mértékében!
Tapasztaljuk, hogy az elsietett esküvői ruha választást csalódáshoz vezethet. Gondolja át az adott ruhát, aludjon rá egyet, és szakítson arra is időt, hogy megmutassa legfőbb tanácsadóinak!

Ne dőljön be a bőség zavarának!

Csak Budapesten, az Igen Szalon mellett kb 80 menyasszonyi ruha szalon működik, amelyeknek egyenként átlagosan legalább 100-150 esküvői ruha modellből álló kínálata van. Nem kell nagy matematikusnak lenni, hogy rájöjjünk, a főváros minden menyasszonyának jut majd ruha egy-egy szezon alatt!
Ne dőljön be a tengernyi, ingyen adott kiegészítőnek, amit akciós csomagban kínálnak az esküvői ruhával együtt! A valóságban úgysem fog majd mindent magára aggatni, csak maximum 1-2 kiegészítőt. Az árengedménynek így már nincs hozzáadott értéke!

Válassza a minőséget!

img-left
img-right

Az Igen Szalon a minőségi menyasszonyi ruhában és az első osztályú kiszolgálásban hisz, én ezeknek is tesz eleget nap mint nap. A lényeg, hogy a menyasszony a tükörben magát látva elérzékenyüljön, a ruhával álmodjon, és azt a sajátjának érezze. Ne felejtsük el, hogy a menyasszonyi ruha lesz a középpontban majd a fotókon, amiket hosszú évek múltán is mutagatunk az unokáinknak.

Az Igen Szalon Magyarország egyik legszélesebb Kenneth Winston és Enzoani menyasszonyi ruha kollekcióval rendelkező szalonja, ahol nem csak bérelhet, de vásárolhat is esküvői ruhát. Jogosan merülhet fel a kérdés: miért is olyan fontos, hogy márkás esküvői ruhánk legyen? Nos a jó márka a minőség garanciája, garancia arra, hogy a menyasszonyi ruha anyaga, szabása, kidolgozása, belső merevítése megfelelő, az esküvő során végig tart és nem tűnik elhordottnak a kölcsönzések során. Ezekkel a világmárkákkal mi azt kínáljuk a menyasszonynak, amire igazán szüksége van: kiváló minőségű márkás esküvői ruhákat, igazi odafigyelést, meghitt környezetben!

Jelentkezzen be hozzánk ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben