Az ezerarcú fátyol

Kalitka menyasszonyi fátyol

Rövid, általában hálós anyagból készült fátyol. Remek választás az 50-es évek stílusát idéző rövid menyasszonyi ruhákhoz egy sikkes konty kiegészítőjeként. Egy ilyen típusú fátyollal igazi vintage külsejű ara lehet. Rövid hajhoz áll legjobban, de kontyon is csodásan mutat. A frizura elejéhez rögzítik, és általában az orr alá ér. Lehet középen, az arcot takarva vagy játékosan oldalra tűzve. Különösen dögös, ha a menyasszony vörös rúzst visel ehhez a mutatós fátyolhoz.

Tökéletes páros a 2014-es Blue by Enzoani esküvői ruhával, a Galvestonnal.

 

Vállig érőesküvői kiegészítők

Közvetlenül a váll fölött vagy alatt végződő fátyol. Az arc előtt hordott fátylakkal együtt is meseszép. Szuperül megy az A-vonalú esküvői ruhákhoz, de akkor is lehet ez az igazi, ha rövid, retró fazonú menyasszonyi ruhában fog oltár elé állni. Ha különleges hátú esküvői ruhát választ,  viseljen hozzá vállig érő átlátszó tüllfátylat, mely láttatja a hátkivágás lélegzetelállító részleteit!

Tökéletes páros a 2014-es Blue by Enzoani esküvői ruhával, a Fiji-D-vel.

 

Puffdivatos fátyol

Fejdíszhez vagy fésűhöz rögzített, rétegelt tüllfátyol. A trendkövető arák választása. Ezzel a típussal megmutathatja a násznépnek, hogy az esküvője napján is a legújabb divatot követi. Szinte minden fazonhoz jól áll, de különösen ajánlott a hercegnő fazonú és a retró stílusú esküvői ruhákhoz. Feltűzött és kiengedett hajjal is viselhető. A tüll mennyiségétől függ, milyen frizurával fest legjobban. Ha a fátyol magas és vaskos, viselje konttyal! A hosszabb változathoz pedig a lazább frizurák illenek igazán.

Tökéletes páros a 2013-as Blue by Enzoani esküvői ruhával, a Formosával.

Mantillaesküvői ruha

Spanyol stílusú fátyol sok csipkével, rendszerint földig ér. A romantikus külsőt kedvelő aráknak ajánljuk ezt a típust. Fejdísszel és testhez álló csipkés menyasszonyi ruhával ragyogó kombinációt alkot. Ezt a fátylat általában a fejtetőnél rögzítik, így gyönyörűen keretezi az arcot és a vállat a fenséges csipkeszegély. Feltűzött és kiengedett hajjal egyaránt jól mutat, de egy egyszerű konttyal adja át leginkább a sikkes spanyolos hatást.

Tökéletes páros a 2014-es Enzoani esküvői ruhával, az Ilyssával.

Arc előtti fátyolenzoani menyasszonyi ruha

Érhet vállig, de lehet rövidebb is. Tökéletes azoknak az aráknak, akik a divatot és a hagyományokat is kedvelik. Érdemes két réteget viselni, hogy az egyiket hátra lehessen hajtani. Mivel egyszerre trendi és tradícionális, többféle karakterű menyasszonyi ruhával is csodásan mutat.

Tökéletes páros a 2010-es Blue by Enzoani esküvői ruhával, a Champagne-nel.

 

Kápolna típusú fátyolföldig érő fátyol

Földig érő fátyolnak is nevezik. Ideális választás egy rövid uszályú esküvői ruha kiegészítőjeként. Sokféle frizurához illik, de a hosszú fátyol általában hosszú hajhoz a legszebb. A legkönnyebb fésűvel illeszteni a hajkoronához, ami mellett akár más fejdísz is elfér. Ilyen kiegészítőkkel a ragyogó 20-as éveket is megidézheti menyegzőjén.

Tökéletes páros a 2009-es Enzoani esküvői ruhával, a Dakotával.

 

Katedrális típusú fátyol

hosszú fátyol

A ruha hosszát meghaladó monumentális fátyol. A hercegnő fazonú menyasszonyi ruhák nélkülözhetetlen kiegészítője. Elegáns és drámai! Gyakran három és fél méteres, de lehet akár ennél hosszabb is. Az olasz tüllből készült modellek a legfinomabbak. Mesésen fest, mikor egy ilyen fátyolban vonul végig az ara az oltár előtt. Ha nagyon hosszú a fátyol, szükség lesz pár segítőre is, akik előtte eligazítják a pompás tüllt. A hajhoz bárhol lehet rögzíteni, ám arra érdemes figyelni, hogy könnyen eltávolítható legyen.

Tökéletes páros a 2014-es Enzoani esküvői ruhával, az Ivy-val.

 

3 hasznos tanácstüll fátyol

1. Sose vasalja ki a fátylát! A ceremóniát megelőző héten a fátyol legyen felakasztva, hogy ne legyen rajta semmiféle gyűrődés!

2. A hosszú fátylak hagyományosabb viseletnek számítanak. Nagy vonalú esküvői ruhákhoz válassza őket!

3. Mielőtt rövid fátylat választ, gondolja át illik-e az adott menyasszonyi ruhához! A rövid típusok nagyon stílusosak, de nem minden sziluetthez állnak jól.

Forrás: enzoani.com

Ön milyen fátylat viselne szívesen a nagy napon? Válogasson szalonunkban a legszebb modellek közül!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben