Az idei menyasszonyok kedvenc esküvői ruhái

Számvetés

Lassan közeleg az év vége, ilyenkor mindenki számvetést készít. Mi itt az Igen szalonban azt gondoltuk végig, hogy melyik esküvői ruhák voltak az idei menyasszonyok kedvencei.

 

Allure Bridals

Az Allure Bridals kollekcióból a legtöbb menyasszony ezt a gyönyörű A-vonalú, felül csipkével gazdagon díszített, hosszú ujjas esküvői ruhát választotta. Általában a menyasszonyi ruha kollekciókban alig akad 1-1 hosszú ujjas esküvői ruha, így nem csoda, hogy ez a meseszép modell sokak kedvence lett.

Allure Bridals AB3059 esküvői ruha, az idei menyasszonyok egyik kedvence.

Allure Bridals AB3059

Blue by Enzoani

A Blue by Enzoani kollekció idei nagy kedvence, nem csak hazánkban, hanem az egész világon ez a sellő fazonú, csupa csipke esküvői ruha. Kiemeli és kecsesnek, nőiesnek mutatja  a menyasszonyok alakját. Az esküvői ruha áttört csipke uszálya az idei év újdonsága, fokozza a nőies, légies hatást.

A menyasszonyi ruha szabadon hagyja a hátat, strasszköves pántjai lélegzetelállító látványt nyújtanak.

Blue by Enzoani Kymmy esküvői ruha, mely hátulról egy csipke csoda.

Blue by Enzoani „Kymmy”

Kenneth Winston

A Kenneth Winston kollekció hercegnős fazonú esküvői ruhája, ebben a különleges óarany színben még inkább fenséges látványt nyújt. A felső részen látható óarany csipke díszítés lefut a menyasszonyi ruha aszimmetrikus fodros szoknyájára.

Kenneth Winston 1745 esküvői ruha, hosszú, hercegnős tüll szoknyával.

Kenneth Winston 1745

Beautiful

A Beautiful by Enzoani klasszikus darabja ez az A-vonalú tüllszoknyás menyasszony ruha. A válltól induló és a szoknyán is végig futó finom csipke díszítés a hagyományos esküvői ruhákat idézi.

Azoknak a menyasszonyoknak a kedvence ez az esküvői ruha, akik szeretnének vállrészt viselni és nem szeretnék a dekoltázsukat szabadon hagyni.

Beautiful BT18-12 esküvői ruha a visszafogottabb menyasszonyok kedvence volt idén.

Beautiful BT18-12

Ella Rosa

Az Ella Rosa kollekció 426-os modelljébe sokan azért szerettek bele, mert egyszerűségében is nagyon mutatós esküvői ruha. Kis A-vonalú tüll szoknyáját látványos csipkesor keretezi. A spagettipántos menyasszonyi ruha felsőrészét gyöngyök díszítik. Nagyon kellemes, könnyű viselet, melyben egy menyasszonynak sem esik nehezére végig táncolni az éjszakát.

A Kenneth Winston Ella Rosa kollekcióból a kedvenc idén ez a BE426 esküvői ruha.

Ella Rosa BE426

Enzoani

Az Enzoani kollekció Lotus névre hallgató esküvői ruhája igazán különleges darab. Ezt az A-vonalú menyasszonyi ruhát az áttetsző míder és a díszes, köves övpánt teszi igazán látványossá. Ez az övpánt nagyon kiemeli a derék karcsúságát. A hajszálvékony tüll réteg alatt szépen látszik a hát, az esküvői ruha csipke uszálya pedig még látványosabbá teszi a megjelenést.

Elegancia és nőiesség, az Enzoani kollekcióból a kedvenc 2018-ban ez a Lotus esküvői ruha.

Enzoani „Lotus”

 

Megtetszett valamelyik esküvői ruha és szívesen felpróbálná? A fenti kedvenc modellekből újakat rendeltünk, így még mindig próbálhatók a szalonban!

 

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben