Az igazi királylányok esküvői ruhája: a nagyszoknyás menyasszonyi ruha!

Mindig is azt gondolta, hogy az álom esküvői ruhájának az uszálya több méter hosszú lesz? Elképzelte azt is, hogy milyen lesz, amikor vonul az oltár felé, és maga után húzza csodálatos uszályát?

Ha így volt, akkor a nagyszoknyás, hosszú uszályos esküvői ruhákat Önnek álmodják meg a tervezők.

Manapság egyre kevesebben viselnek klasszikus, királylányos menyasszonyi ruhát. Ez nem csak amiatt van, hogy a kollekciók nem kínálnak túl sok ilyen esküvői ruha modellt, hanem ahogy változik a világ, változnak az elvárásaink az esküvőnkkel és az esküvői ruhánkkal kapcsolatban is.

Régen alapnak tekinthető volt a templomi szertartás, a tágas esküvő helyszín vagy a nagy vendégsereg. Manapság egyre többen nem esküdnek templomban, a hatalmas esküvői költségek miatt kisebb helyszíneket választanak, és nem hívnak meg annyi rokont, vendéget. Ennek egyenes következménye, hogy egy kisebb helyszín vagy különleges helyszín, más esküvői ruhát kíván.

Ám a menyasszonyi ruhák királynője még mindig a nagyszoknyás esküvői ruha. A ruha anyagától függően ez tűnhet nagyon vagy kevésbé terebélyesnek, de a szoknya bősége minden esetben megengedi, hogy egy nagy abroncsot viseljünk hozzá. A nagy abroncs több szempontból kényelmes viselet, egyrészt viseli a menyasszonyi ruha súlyát, másrészt teret enged a mozgásnak és nem utolsó sorban a minket táncoltató férfiak sem tudnak könnyen a lábunkra taposni! 🙂

A képen látható Enzoani esküvői ruha szoknya része nagy, de letisztult mikádó anyaga és zsebei miatt mégis egy nagyon modern menyasszonyi ruha hatását kelti.

13_Im_ProEnz_Halo_Fro_Pri.jpg

Ez az Allure esküvői ruha mindent ötvöz, amire a mai menyasszonyok vágynak. Pántnélküli felső rész szív kivágású menyasszonyi ruha, csillogó, a derekat jól hangsúlyozó öv és nagy, hullámos organza szoknya.

14_Im_ProLov_F11_Fro_A_Pri.jpg

A nagyszoknyás esküvői ruhák legnagyobb része tüll és csipke anyagból készül. Mi sem jobb példa erre, mint Kenneth Winston legújabb modellje. A menyasszonyi ruha pántnélküli, szoknya része aszimmetrikus és finom, óarany csipkével díszített.

Igenszalon-2_resize.jpg

És nem maradhat ki az igazi klasszikus nagyszoknyás esküvői ruha sem a bemutatásból. Ennek a Diane Legrand modellnek a nagy tüll szoknyáját gyönyörű, széles szegélycsipke határolja, mely végig vonul a teljes uszályán is.

Igenszalon-2_resize.jpg

Ön is szeretne királynő lenni? Váltsa valóra gyerekkori álmát, jöjjön el hozzánk, és próbálja fel, hogyan érzi magát egy igazi, klasszikus menyasszonyi ruhában!
Várjuk bejelentkezését ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben