Bámulatos esküvői ruhák 2016-ra

Március 10-én az amerikai Enzoani csapat felkerekedett Pasadenaba, Californiába, hogy befotózhassák a 2016-os Blue by Enzoani esküvői ruha kollekciót. Az alig egy órás autóút után, érkezésükkor a csapat ámulva nézte a roppant nagy kastélyt és a hozzá tartozó birtokot. Mint kiderült, ez a mega-kúria a legnagyobb ház Pasadena terültén, mintegy 31 415 négyzetméterével. A 15 hálószoba és 19 fürdőszoba közel 5 hektáros buja, gondozott telken terül el. Mini bambusz erdő, a kanyargó, ám üres folyó és a bonyolult labirintus kert biztosította a csodálatosan romantikus fotózási helyszínt.

Blue by Enzoani eskuvoi ruha kollekció 2016 fotózási helyszínBlue by Enzoani eskuvoi ruha fotózási helyszínBlue by Enzoani eskuvoi ruha kollekció 2016 fotózási helyszín

A Blue by Enzoani kollekció fotózásához az Enzoani ugyanazt a fényképészt bízta meg a fényképek elkészítéséhez, mint a legújabb 2016-os Beatuiful kollekció megörökítésénél, Nicole Nodlandot. Nicole munkásságát ismerve, és a Beautiful menyasszonyi ruha kollekciónál született gyönyörű fotók miatt a csapat biztos volt abban, hogy ennek az esküvői ruha kollekciónak a képei szebbek lesznek, mint valaha.

Tekintettel az elkészült fotókra, a 2016-os esküvői ruha kollekciónak van az eddigi legjobb fotósorozata jelenleg.

A modellek, Alyssa és Simone tökéletes választásnak bizonyultak az idei lenyűgöző stílusú sorozat bemutatásához. jJellemzően csodálatos hátkivágással, bonyolult csipkékkel és szemet gyönyörködtető formákkal megálmodott esküvői ruha költeményeket öltöttek magukra a fotózás során.

Blue by Enzoani esküvői ruha 2016-os kollekcióBlue by Enzoani eskuvoi ruha fotózásBlue by Enzoani menyasszonyi ruha fotózás

Amíg az amerikai egyesült államokbeli Jessica Moua (értékesítési vezető) és Eureka Moua  (vevőszolgálati asszisztens) szorgalmasan előkészítették az esküvői ruhákat a fotózásra, addig Penny Kue (készlet koordinátor) és Linda Nguyen (marketing koordinátor) biztosították, hogy a ruhák tökéletes állapotban mutassanak az összes fényképen. Az egész amerikai Enzoani csapat aprólékosan dolgozott annak érdekében, hogy a lehető legjobb képek szülesenek, hiszen a fotók a legkisebb részleteket is kiemelik.

Az utolsó pillanatban érkező zápor és a hőhullámok közötti tomboló szél ellenére, a fotózás zökkenőmentesen zajlott le a csapat nagyszerű munkájának köszönhetően. A csapat végül visszatért az irodába, és izgatottan várja az eredményeket.

Már mi is nagyon várjuk a 2016-os  kollekcióról készült csodás fotókat, és természetesen azt is, hogy megoszthassuk mindenkivel az idei gyönyörű fényképeket!

forrás: enzoani.com

Önnek még 2015-ben lesz szüksége esküvői ruhára? Keresen minket, segítünk választani!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben