Bemutatjuk: Badgley Mischka koszorúslány ruha és alkalmi ruha kollekció

Mark Badgley és James Mischka designer páros hozta létre a Badgley Mischka márkanevet. A tervezőpárost a Vogue a legjobb 10 amerikai tervező közt ismeri el! A Badgley Mischka alkalmi ruhák védjegye az egyszerűség, a modernitás és az elegancia.

A megalkotóinak célja, hogy olyan stílusos, csillogó és viselhető alkalmi ruhákat tervezzenek a hölgyeknek, melyek nőiesek, hordhatóak, ugyanakkor fényűző eseményekre is bátran felvehetőek. A gondos tervezést a szinte már művészi kivitelezés követi. A legjobb minőségű anyagokból a legkiválóbb kézművességgel varázsolnak csodálatos alkalmi ruhákat és koszorúslány ruhákat. Minden egyes koktélruhában vagy estélyi ruhában ott lapul valami különlegesség, legyen szó, akár a fazonról, akár az aprólékos kidolgozásról, vagy díszítésről.

A Badgley Mischka alkalmi ruháinak előnye a hordható, viselhető luxusból adódik. Öltöztesse be koszorúslányait egyforma színű és stílusú Badgley Mischka koszorúslány ruhába, és varázsoljon ezzel különlegesen elegáns hangulatot esküvőjére! Az esküvő után sem kell aggódni, hogy többé nem kerül elő a szekrény mélyéről a koszorúslány ruha. A hölgyek továbbra is hordhatják majd ezeket a hosszú- vagy rövid fazonú alkalmi ruhákat.  A koktélruhák és estélyi ruhák egyszerűsége, modernsége lehetővé teszi, hogy elegáns vacsorákon, exkluzív rendezvényeken vagy partikon se legyen sem alul-, sem túlöltözött, aki Badgley Mischka alkalmi ruhát visel!

Az időtlen designt képviselő alkalmi ruhák széles körben ismertek és elismertek a divat érzékeny hölgyek körében.  Külföldi sztárok is előszeretettel viselnek Badgley Mischka alkalmi ruhát vagy estélyi ruhát, akár még a vörös szőnyegen is!

 

Koszorúslány ruhát keres? Alkalmi ruhára van szüksége? Ismerje meg a Badgley Mischka kollekció darabjait!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben