Beszéljünk a Diane Legrand új esküvői ruha kollekciójáról!

A friss és fiatalos stílusú, német Diane Legrand esküvői ruha márka mindig változatos dizájnnal kecsegtet. A kollekcióból egyaránt kedveltek a klasszikus, királylányos, igazi nagy szoknyás és habos tüll szoknyás menyasszonyi ruhák. A 2017-es, új kollekció termékfotóit nézegetve már ismerős a dizájn és a háttérberendezés, hiszen a stylist-ok újfent a fehér ablakkeretes, zongorával ellátott műtermet használták az új katalógus fotózásának helyszínéül. Az összhatás igazán üdítő és egyből látni, hogy a menyasszonyi ruhák tekintetében vérfrissítést szerettek volna a márka vezető tervezői.

No de nézzük, mik a fő irányvonalak, amik változtak az új kollekció stílusát tekintve!

Sok és még több csipke

Sokkal több a csipke menyasszonyi ruha a 2017-es kollekcióban, eleget téve az utóbbi évek hatalmas vintage lázának. Ezt a mélyen dekoltált menyasszonyi ruhát például az apró részletességgel kidolgozott virágminták elképesztő sűrűséggel lepik el a teljes felületén. Csupán a szűk felsőrészt váltó, enyhén kibővülő szoknyarészen láthatóak finoman leomló tüll részletek. Ha még nem lett volna elég a csipke részletekből, vessünk az új kollekciós menyasszonyi ruha hátára egy pillantást. Öné ez a csodaszép esküvői ruha, ha sok csipkéről és szűk fazonról álmodott.

Diane Legrand menyasszonyi ruhaDiane Legrand esküvői ruha

Extravagás darabok

A Diane Legrande vezető designerei az új kollekció tervezésekor gondoltak azokra a hölgyekre is, akik nem a megszokott darabokat keresik, akik szeretnének egyedi menyasszonyi ruhában tündökölni életük nagy napján. Tökéletes megoldást jelenthet az alábbi rövid fazonú esküvői ruha, ami lenyűgöző módon emeli ki nem csak a lábakat, de a karcsú derekat is. Mélyen dekoltált darab, ami A-vonalú tüll szoknyában végződik. Hátrésze mélyen, egészen a derékig kivágott, így merészebb menyasszonyoknak ajánljuk ezt az esküvői ruhát.

Diane Legrand menyasszonyi ruhaDiane Legrand esküvői ruha

A drámakirálynők is kedvükre csemegézhetnek a 2017-es kollekcióból, hiszen például a képen látható gigantikus fodrokkal megáldott menyasszonyi ruha igazán feltűnő darab. Látványos alsórészét az egyszerű szűk, fűzős felsőrész egyensúlyozza ki.

Diane Legrand esküvői ruha

Diane Legrand menyasszonyi ruha

Leheletnyi rózsaszín

A Diane Legrand tervezői úgy gondolták, hogy nem kell más, csak egy leheletnyi kis rózsaszín árnyalat, és máris új megjelenést kapnak a menyasszonyi ruhák. Milyen igazuk lett! Láttunk már ilyet más esküvői ruha márkáknál is jól működni, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az Igen Szalonban is sikere lesz a rózsaszín árnyalatú menyasszonyi ruha modelleknek. Ez a szín egyébként nem csak a ruhákon, az új kollekció anyagain, de a ruhákat és kiegészítőket díszítő köveken is megjelenik. Apropó kiegészítők! A Diane Legrand egyre tudatosabban figyel arra, hogy teljes csomagot kínáljon, azaz a menyasszonyi ruha mellé stílusban megegyező stólákat, öveket, kabátok készít.

Diane Legrand menyasszonyi ruhaDiane Legrand esküvői ruha

A teljes 2017-es kollekciót tüzetesebben megvizsgálva észrevehetjük, hogy egyre kevesebb a nagyszoknyás, klasszikus Diane Legrande menyasszonyi ruha, és helyüket inkább az A-vonalúak veszik át. Szerintünk a 2017-es kollekció elérte a célját, és talán azok számára is csalogatóbbá teszi a Diane Legrande esküvői ruháit, akik a hercegnős stílusjegyek miatt eddig nem rajongtak a márkáért.

Tetszenek Önnek a Diane Legrande menyasszonyi ruhái? Akkor jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben