Blue by Enzoani a kulisszák mögött

Kihez is szól a Blue by Enzoani?

A divatház kreatív csapata egy tablót készített, hogy szemléltesse válaszát. A képösszeállítás reprezentálja a márka stílusát és az általa kifejezetthangulatot, és rávilágít, ki a tipikus Blue by Enzoani menyasszony.

Blue by Enzoani

A márka az innovatív dizájn vonalat képviseli. Kulcsszavai: fiatalos, trendi, luxus, stílusos és divatos.

Ezeket az értékeket kellett megjelenítenie a kreatív csapatnak a legutóbbi reklámfotózáson is. A fotózásra egy modern malibui lakásban került sor, melynek berendezése és színei tökéletesen passzolnak egy Blue by Enzoani arához.

Enzoani menyasszonyi ruha

A modellt, Veronica Taylort szintén úgy választották, hogy illeszkedjen a megálmodott képhez. A fiatal hölgy klasszikus, kifinomult, magabiztosságot sugárzó szépség.

esküvői ruha fotózás

Íme néhány kép a kulisszák mögül. Hamarosan pedig a kész reklámfotók is nyilvánosságra kerülnek! Addig is mutatunk egy kis ízelítőt. A képen a Hyde esküvői ruha látható, melyet szalonunkban is megtalál.

Hyde menyasszonyi ruha

Ha Ön is Blue by Enzoani menyasszony szeretne lenni, jöjjön el szalonunkba és válogasson a márka gyönyörű esküvői ruhái közül!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben