Csillogó ruhák a Kenneth Winston új kollekciójában

„Az egyszerű mindig több” – így lehetne lefordítani a Kenneth Winston márka mottóját, amely 30 éve, az alapító házaspár fejéből pattant ki. A tulajdonosok a mai napig bejárnak a műhelybe, és maguk is kétszer ellenőrzik az elkészült menyasszonyi ruhacsodák minőségét. Így fordulhat elő az, hogy a Kenneth Winston az egész világon ismert ruhamárka, amely a legnagyobb dizájnerektől megszokott minőséget állít elő családi vállalkozásként. A Kenneth Winston tervezői a legjobb minőség alapanyagok felhasználásával álmodják meg a modern, fiatalos menyasszonyokat megcélzó esküvői ruhákat.

Az Igen Szalonból már hosszabb ideje kölcsönözhetőek a Kenneth Winston menyasszonyi ruhái, idén ősszel pedig néhány új kollekciós darabbal is gazdagodott a kínálat. A márka esküvői ruháit kivételes csipke és minőségi kidolgozás jellemzi. Anyagok tekintetében nem fukarkodnak a minőségi tüll, gyöngy és selyem látványos felhasználásával sem. Általában klasszikus fazonokat követnek a Kenneth Winston menyasszonyi ruhái, de az alábbi fotón látható darab éppen egy merész, formabontó fazon, amely a drámai hatást kereső arákat célozza meg. Gazdagon díszített kövekkel, alul pedig a játékosan leomló fodrok teszik még fiatalosabbá ezt a ruhát.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Az új kollekciót tekintve elmondhatjuk, hogy egyre kedveltebbek Amerikában a púder, kapucsínó és pezsgő színek. A szalonunkba érkezett vadonatúj modellek nagy részét is, követve a divatot, ezekben a különleges színekben  és sellő vagy A-vonlú fazonban válogattuk.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Kenneth Winston menyasszonyi ruha 1598

A következő két menyasszonyi ruha szintén egyszerű és nagyszerű. Többféle színárnyalatban választhatóak, mindkettő látványos uszállyal hívja fel magára a figyelmet. Egy-egy, a szalonunkból kiválasztott diszkrét kiegészítővel és/vagy fátyollal garantáltan könnyeket csalhat a násznép szemébe.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Úgy érzi, hogy a Kenneth Winston menyasszonyi ruháit éppen Önnek álmodták meg?
Akkor jöjjön el szalonunkba, és próbálja fel a modelleket!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben