Designer esküvői ruha – kedvezőbb áron!

Az esküvői szalonok minden ősszel meghirdetik kifutó menyasszonyi ruha modelljeik kiárusítását. Az Igen szalon is évről évre, akciós áron, az átlagos kölcsönzési díj mértéke alatt kínálja megvételre outlet menyasszonyi ruháit.

És hogy miért tesszük ezt? Ennek több oka is van.

Ebben az időszakban érkeznek meg az új, 2018-as kollekció esküvői ruhái és mi hely szűkében vagyunk. Nincs hová akasztani az új menyasszonyi ruhákat, amikor már minden sztenderünk megtelt a szalonban található körülbelül 300 db esküvői ruhával.

Másrészről a kölcsönzés és tisztítás során a menyasszonyi ruhák elhasználódnak, nem lehet végtelen számban kölcsönözni azokat, így a kölcsönzés mértékének határt kell szabnunk.

Az Igen szalon átlagosan 3-5 alkalommal kölcsönöz ki egy esküvői ruhát, azonban ha úgy látjuk, hogy a menyasszonyi ruha már kevesebb kölcsönzés után megrongálódott vagy sérült, akkor akár hamarabb is kivesszük a készletből. Számunkra nagyon fontos, hogy minden menyasszony ugyan olyan tökéletes, jó állapotban kapja meg esküvői ruháját.

alkalmi 2014.jpg

Joggal kérdezhetik a menyasszonyok, hogy akkor az outlet menyasszonyi ruhákon látszik ez a sérülés vagy az eddigi alakítások? Természetesen nem, hiszen minden esküvői ruha kitisztítva és javítva kerül eladásra. A menyasszonyok kérésére az outlet esküvői ruhákat is méretre igazítjuk, még egyszer tisztíjuk és ugyan olyan vasalt, felvételre kész állapotban adjuk oda az esküvő előtt, ahogy bármelyik kölcsönzős menyasszonyi ruhát.

alkalmi 2014.jpg

Mik azok az előnyök, amelyek miatt érdemes outlet esküvői ruhát venni?

Először is a vételár, amely az Igen szalonban kevesebb, mint a menyasszonyi ruhák kölcsönzési díja!

Ha külföldi esküvőre készül, és hosszabb időre vinné el esküvői ruháját vagy 2 külön időpontban van az esküvői szertartás, akkor nem kell kétszeri vagy magasabb kölcsönzési díjat fizetni.

Jelentősebb átalakítást szeretne, amelyet egy kölcsönzött esküvői ruhánál nem lehet megtenni?

Kiváló megoldás egy outlet esküvői ruha vásárlása, mely szabadon alakítható. A vásárolt menyasszonyi ruha uszálya levágható, amennyiben nem szeretne uszályos ruhát.

Önfeledten mulatna az esküvőjén, anélkül, hogy aggódnia kelljen a menyasszonyi ruha állapota miatt? A kölcsönzött esküvői ruhát a természetes elpiszkolódáson túl hibátlan állapotban kell visszaadni a szalonnak. Nagyon sok menyasszony aggódik amiatt, hogy megsérül az esküvői ruhája a szertartás vagy az azt követő esküvői vacsora és mulatság alatt. Az outlet menyasszonyi ruhák esetében emiatt nem kell aggódnia.

Trash The Dress esküvői ruha fotózásra készül? Erre az alkalomra is kitűnő választás egy outlet esküvői ruha!

alkalmi 2014.jpg

Ha szeretne elsőként választani outlet esküvői ruháink közül és hazavinni álmai ruháját, kérjen esküvői ruha próbára időpontot telefonon!

Designer esküvői ruhák vására: részletek HAMAROSAN!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás