Egy divatos őszi esküvő palettája

Aki mindent tudni akar az esküvői trendekről, annak nem csak a menyasszonyi ruha divatot kell figyelemmel kísérnie. A menyegző minden részletére gondolni kell, ezért elengedhetetlen az aktuális trendszínek ismerete. Eláruljuk, mely árnyalatokat választották a 2014-es őszi szezon esküvői trendszíneinek.

Radiant Orchid

Minden évben megválasztják az év színét. Idén a ragyogó orchidea árnyalat lett a győztes. Ezzel a színnel nem lehet melléfogni! Melegséget és magabiztosságot áraszt, feltűnősködés nélkül vonzza a tekinteteket. A lila, rózsaszín és fukszia tónusainak ez a kellemes elegye tökéletes eleme bármely romantikus eseménynek, így természetesen egy csodaszép menyegzőről sem hiányozhat.

őszi esküvő

Royal Blue

A királykék egy izgalmas, sokoldalú árnyalat, mely pazar színfolt lehet a pasztellek tengerében. Ez a kék egyik legharsányabb árnyalata, még kis mennyiségben is csodákra képes. Elég egy pillantás az esküvő királykék díszleteire, és a vendégek máris vidámak lesznek.

esküvői ruha

Aluminium

Az aluminium szót látva most nem az edények ezüstös színét kell elképzelni. A palettán egy enyhén ezüstös, homokszínhez hasonló árnyalat kapta ezt a fantázianevet. Ez az elegáns pasztell lehet akár az esküvő alapja, hiszen remekül párosítható a legtöbb élénk színnel.

koszorúslány ruha

Aurora Red

A pirosnak ebben a kifinomult árnyalatában a rózsaszín bája és a narancssárga energiája keveredik. Remek választás a koszorúslány ruhák anyagához, mely visszaköszönhet a helyszínt díszítő virágokon.
Az őszi lakodalmakra kitűnő ez a piros, mivel nem csak az őszi divat, de az őszi természet színe is.

menyasszonyi ruha divat

Misted Yellow

Ez a sárga szintén vérbeli őszi árnyalat! A természetben számos helyen megtalálható, ezért praktikusan alkalmazható dekorációként. A sok sárga virág egy hűvös novemberi napon is melegséget áraszt. Igazán kellemes háttérszín egy nyugodt, harmonikus esküvői helyszínen.

esküvői ruha bérlés

Idén ősszel kel egybe párjával? Látogasson el szalonunkba a legszebb esküvői ruha és koszorúslány ruha kollekciókért!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás