Egy újabb Enzoani menyasszony álma vált valóra

Ki ne örülne annak, ha az esküvői költségek lecsökkennének azáltal, hogy a menyasszonyi ruha nem kerül semmibe? Képzeletben mindannyian feltettük a kezünket erre a kérdésre. Ha pedig egy Enzoani álomruháról van szó, akkor még inkább lázba jövünk… Voltak ezzel még így egy páran Európában, Afrikában, az Egyesült Államokban és Kanadában, hiszen ezeken a kontinenseken indultak versenybe a vállalkozó szellemű menyasszonyok. Az Enzoani évről-évre meghirdeti a #EnzoaniRealBride2016 pályázatot, amin bárki indulhat a saját romantikus történetével. 2016-ban pedig Heather-nek és Phil-nek sikerült a legtöbb könnyet csalni a zsűritagok szemébe, így a csinos, dél-afrikai származású Heather állhat majd az oltár elé egy álomszép Enzoani esküvői ruhában. De lássuk, miért is volt olyan ellenállhatatlanul édes a fiatal pár története!

„Kínában ismerkedtünk meg Phil-lel, a jó humorú brittel, akivel ugyanabban a nemzetközi nyelviskolában tanítottunk angol nyelvet. Remekül alakultak a dolgaink, bejártuk egész Ázsiát ezalatt az idő alatt, majd két év után Hong Kongba költöztünk, ahol jelenleg is élünk. Az eljegyzés helyszíne a fantasztikus Chamonix volt a francia Alpokban, 2015 decemberében, ahová egy snowboard túrára érkeztünk, amire már oly régóta vártunk. Egy reggeli csúszást követően felmentünk, hogy megnézzük a Mont Blanc-ot – a tökéletes lánykérős helyszínt – közel 4000 méteren. Szegény Phil eltervezett mindent, de a magasság kibabrált velem, és erős rosszullétek törtek rám. Sajnos csak arra tudtam vágyni, hogy minél hamarabb jussunk le a hegytetőről. Ha tudtam volna akkor, hogy Philnek már a zsebében lapul az eljegyzési gyűrű, akkor biztos magamhoz tértem volna egy szemvillanás alatt!

Enzoani menyasszonyi ruha verseny győztes párja

De Phil igazán készült a nagy eseményre… hiszen volt egy B terve is! Eszerint a kinti hóesésében gyönyörködve, pezsgőt kortyolgatva kellett volna romantikáznunk egy szabadtéri thermál fürdőben. A valóságban azonban kicsit sem élveztem a helyet, hiszen folyamatosan attól kellett félnem, hogy az arcomba fröcskölik a vizet a körülöttünk ugráló gyerekek. Szóval valahogy itt sem jött el a megfelelő pillanat arra, hogy Phil előkapja a gyűrűt és feltegye a nagy kérdést. Helyett inkább a törölközőt dobtuk be….

Enzoani menyasszonyi ruha

Életem eddigi legszebb pillanata, a lánykérés végül a csendes hotelszobánkban történt meg, de legalább úgy, ahogyan a nagykönyvben meg van írva: térdre ereszkedéssel és sok-sok könnyel. A dráma azonban itt még nem ért véget. Másnap boldogan sétáltunk a mesés Chamonix városkában, én 5 méterrel a föld fölött lebegtem, és persze egyfolytában le-le pillantottam a vadiúj gyémántgyűrűmre. Az egyik ilyen alkalommal észrevettem, hogy a gyűrű nincs az ujjamon. Mondanom sem kell, hogy szívrihamot kaptam, és persze kétségbeesett sírásban törtem ki. Máig nem értem, milyen csoda történt, hogy végül meglett a gyűrű. Két irányba indultunk Phil-lel, és végigjártuk azt az utat, amin a városba jutottunk. A körülüttünk lévő emberek biztos bolondnak néztek, amikor az eljegyzési gyűrűt a hóban megpillantava, heves sírásba kezdtem, és azt üvöltöztem: a GYŰRŰM, a GYŰRŰM!!!!”

Az Igen Szalon csapatának nevében ezúton is sok boldogságot kívánunk a fiatal párnak, és reméljük, hogy az Enzoani segítségével az esküvőjük kevésbé lesz stresszes, mint az eljegyzésük… Ön milyen fazonú Enzoani esküvői ruhát ajánlana Heather-nek? Szűkebb vagy királylányosabb modellt?

Enzoani menyasszonyi ruhaEnzoani menyasszonyi ruha

Látogasson el weboldalunkra, ismerkedjen az Enzoani márka meseszép menyasszonyi ruháival, és foglaljon hozzánk időpontot egy próbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben