Egyszer volt egy verseny…

Idén is rengeteg nevezés érkezett az Enzoani Real Bride nyereményjátékra. Csodálatos dolognak tartjuk, hogy ilyen sokan megosztották velünk legromantikusabb történeteiket.

A játék első lépcsőjén összesítették a likeokat és megosztásokat, majd kiemelték a 10 legkedveltebb történetet. Világszerte lévő Enzoani irodák képviselői az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Európában és Afrikában összegyűltek egy globális döntés meghozozatalára, hogy kiválaszthassák a győztes történetet. Megannyi gyönyörű, romantikus beadvány érkezett, így idei verseny minden eddiginél szorosabb volt.

 

A 2015-ös Enzoani Real Bride játék győztese :
CARLY + SEBASTIAN

Enzoani menyasszonyi ruha nyertes

„2015 Február 27-én, az akkori barátom (aki most a vőlegényem), Sebastian, elvitt egy „pihentető hétvégére” San Franciscoba.. vagy legalábbis én úgy gondoltam. Fogalmam sem volt róla, hogy már 6 hónapja tervezi a lánykérést, és hogy azt is eldöntötte, hogy a Baker Beachnél fogja megkérni a kezem, egy kis tengerparton a Golden Gate hídnál. Ő koordinálta az utazást és kérdezte meg 23 legközelebbi barátunkat és családtagunkat, hogy hajlandóak lennének –e kirándulni velünk San Franciscoba, hogy megünnepeljék velünk az eljegyzésünket. Később találtam csak ki, hogy ők már hónapok óta az utazásról beszélnek, miközben nekem sejtésem sem volt a dologról.

A vőlegényem mondta, hogy nagyon el szeretne menni a tengerpartra közvetlenül a híd mellé, mert hallotta a barátjától, hogy ott nagyszerű a kilátás. Soha nem voltam még a Golden Gate hídnál, úgyhogy nagyon izgatott lettem, hogy ő egy ilyen egyedülálló helyet szeretne megnézni.

Amikor megérkeztünk a partra, máris megpillantottam néhány gyönyörű vitorlást és magát a megigéző hidat is. Egyre közelebb sétáltunk a hídhoz, hogy készíthessünk néhány fotót, majd egyszer csak Sebastian megállt, megragadta a kezem, és egyik térdére ereszkedett előttem.

Őszintén szólva, nem is emlékszem mindenre, amit mondott abban a pilllanatban, mert teljesen megdöbbentem és örömmámorban úsztam, de emlékszem arra a kérdésre, amit három nemes szóval tett fel nekem „Hozzám jössz feleségül?”.  Ahogy kimondtam, hogy igen, a karjaiba ugrottam, majd a barátaim és a családom (mindenki, aki Dél-Kaliforniából odautazott és egy, aki Virginiából odarepült) mosolyogva futásnak eredtek felénk. Teljesen le voltam nyűgözve és sokkolva is egyszerre, amikor megláttam, hogy minden egyes ember, akit szeretek, tanúja volt a lánykérésnek. A tény, hogy a vőlegényem annyi mindent összehangolt, hogy az emberek titokban órákat utaztak, hogy meglepjenek és velünk ünnepeljenek, elsörpő élményt volt. A vőlegényem annyira figyelmes volt és megfontolt, hogy gondoskodott arról is, hogy legyen ott egy fotós, aki dokumentálja az eseményeket.
Mindenek tetejébe, a tengerparton volt egy másik fotós is abban a pillanatban, aki látta a lánykérést. Odaszaladt hozzánk és lefényképezett minket egy régi Polaroid fényképezőgéppel, amit történetesen nála volt éppen. (A fotó mellékelve.)

Sebastian foglalt helyet egy gyönyörű étteremben, majd a nap hátralevő részét együtt töltöttük San Franciscoban.

Teljességgel kijelenthetem, hogy én vagyok a legszerencsésebb lány a világon és ez volt életem LEGESLEGJOBB napja. A gyűrűről nem is beszélve… ELKÉPESZTŐ!”

Gratulálunk, Carly és Sebastian!

Az Enzoani csapatának jóvoltából Carly egy gyönyörű Enzoani menyasszonyi ruha boldog tulajdonosa. Az esküvői ruha kiválasztása pedig hol máshol történhetne, mint Los Angelesben, ahol most hétvégén kerül bemutatásra a 2016-os Enzoani menyasszonyi ruha kollekció!

 

Szeretne Ön is egy mese szép Enzoani menyasszonyi ruha boldog tulajdonosa/viselője lenni? Jelentkezzen be hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás