Enzoani design nap

Gondban van a menyasszonyi ruha kiválasztásával? Túl időigényesnek tartja a szalonok kínálatának felmérését?

Nálunk egy különleges design nap keretében egy csapásra megismerheti és felpróbálhatja a legdivatosabb esküvői ruhákat!

esküvői ruha

November 22-i rendezvényünkön kellemes hangulatban ismerkedhet meg az Enzoani legújabb kollekciójával. Felsorakoztatjuk a 2015-ös kollekció legjavát. Ezen a különleges alkalmon olyan menyasszonyi ruhákat is megcsodálhat és felpróbálhat, melyekkel máskor nem találkozna a szalonban. Minden adott lesz, hogy megtalálja álmai esküvői ruháját!

 

A magas minőséget képviselő Enzoani divatház idei kollekciójából élmény lesz válogatni, hiszen a legújabb esküvői ruhák egyszerűen lélegzet elállítóak. Az anyagok és a sziluettek a nőket ünneplik. A menyasszonyi ruhák nem rejtik a hölgyeket hatalmas abroncsos szoknyák és sokat takaró felsőrészek alá. E helyett csábos hátkivágások, testhez simuló vonalak és ragyogó gyöngyös, kristályos díszítések emelik ki az ara szépségét.

 

Az egy órás program alatt akár más márkás menyasszonyi ruhákat is felpróbálhat, ha az Enzoani kreációk közt nem leli meg a tökéletes darabot. A lényeg, hogy a nap végére egy gyönyörű esküvői ruhával közelebb érezze magát a várva várt naphoz!

 

kristályos menyasszonyi ruha

Az eladók mellett – akik szakértelemmel, odafigyeléssel, illetve sütivel és pezsgővel várják a kedves arákat – egy profi fotós is részt vesz az eseményen, aki megörökítheti Önt a kiszemelt esküvői ruhában. A fényképésztől természetesen az esküvői fotózással kapcsolatban is kérhet tanácsot.

 

A résztvevő arákra szeretnénk különleges figyelmet fektetni, ezért a részvétel korlátozott és regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy csak egy kísérőt hozzon magával!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Ha az Enzoani design napon szeretne rátalálni álmai menyasszonyi ruhájára, jelentkezzen az alábbi űrlapon

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben