Enzoani Fashion Event, avagy jönnek a 2015-ös esküvői ruha kollekciók

Az első Fashion Event 2007-ben került megrendezésre. Átlagos divatbemutatóként indult, ám az évek során hatalmas, látványos show-vá nőtte ki magát, mely minden érdeklődőt lenyűgöz. Az idei gála helyszíne Hollywoodban lesz, abban a szállodában, amely az Oscar-díj átadó ceremóniának is otthont adott. A nyolcadik alkalommal megrendezett Fashion Event tehát biztosan elképesztő lesz! De hogyan teltek a korábbi show-k?

2007 – Newport Beach, California

Az első Fashion Eventet egy 240 férőhelyes tengerparti helyszínen rendezték meg. Az esküvői ruha bemutatóra körülbelül 20 viszonteladó látogatott el. A modellek egyszerű, T-alakú kifutón mutatták be a kollekciót. A műsort követően a vendégek vacsorán vettek részt egy sétahajón.

2008 – Long Beach, California

Egy évvel később az Enzoani név már ismert volt az esküvői divatiparban, így a nézők száma a duplájára nőtt. Helyszínnek egy hatalmas báltermet választottak, a vendégek pedig egy gyönyörű belvárosi hotelben szállhattak meg. A bemutatóra néhány helyi híresség is ellátogatott.
Ebben az évben mutatkozott be a Love by Enzoani alkalmi ruha kollekció.

2009 – Los Angeles, California

A 2009-es, Hollywoodban rendezett Enzoani show-ra már négyszer annyian voltak kíváncsiak, mint az első Fashion Eventre. A közönségben ülő hírességek száma is nagyot nőtt, ami szintén a márka növekvő sikerét jelezte.

2010 – Los Angeles, California

A következő évben az Enzoaninak újra sikerült dupláznia, viszonteladóinak száma 160-ra nőtt! Ez alkalommal az egyik 2010-es sikerfilm, az Alice csodaországban szolgált inspirációul a divatbemutatóra. Az esküvői ruhákat látva a nézők is csodaországan érezhették magukat a mesés Los angelesi gálán. Az eseményen rengeteg kiskereskedő, újságíró és sztár vett részt. Sokan közülük Love by Enzoani koktélruhában jelentek meg.

2011 – Newport Beach, California

A 2011-es Fashion Eventen nagy szerepet játszott a kalifornia napfény. A szabadtéri bemutatón a sugarak beragyogták a kifutót, így felejthetetlen látvány tárult a nézők elé.
Ebben az évben az Enzoani meghirdetett egy versenyt is a menyasszonyok számára. A szerencsés győztes kétszemélyes jegyet nyert a bemutatóra, ahol találkozhatott az Enzoani tervezőjével, valamint egy gyönyörű esküvői ruhával is gazdagodott.

2012 – Newport Beach, California

2012-ben az Enzoani a klasszikus Hollywood romantikus és drámai világát varázsolta a nézők szeme elé. Az art deco elemek és a mélyvörös szőnyeg tökéletesen harmonizáltak a kifutón felvonultatott rétegelt csipkés menyasszonyi ruhákkal.
Az ülőhelyek kialakítása igazi kihívás volt a szervezőknek, hiszen azt akarták, hogy mind az 550 néző tökéletesen lássa a különleges kialakítású kifutót. A végeredmény kitűnő lett, mindenkit lenyűgözött a naplementében tartott esküvői ruha show.

2013 – Newport Beach, California

Az előző évi Enzoani Fashion Event helyszínét nem volt könnyű felülmúlni, de hosszas keresgéléssel megtalálták a szervezők, hol kápráztassák el újra az érdeklődőket. A választás a Lyon Air repülőgép-múzeumra esett. A különleges helyszínen emlékezetesen indult a gála: a modellek egy repülőből léptek ki. A lélegzetelállító látványt csak a káprázatos ruhák tudták felülmúlni.

A világszerte kedvelt Enzoani márka esküvői és alkalmi ruháihoz Budapesten is hozzájuthat. A legújabb divatot követő darabokért látogasson el szalonunkba, jelentkezzen be most!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben