Esküvő ilyenkor decemberben

Dekoráció

Egy mesebeli téli menyegzőn használjon bátran karácsonyi dekorációt! A lehetőségek száma végtelen, kültéri és beltéri díszekből egyaránt határtalan mennyiségből válogathat.
A karácsony színeivel és illataival körülölelve a vendégek is kellemesen érzik magukat. Néhány friss fenyőág vagy karácsonyi égősor kedves emlékeket idézhet fel bennük.

téli esküvő

Édesszájúaknak

A karácsony nem lenne igazi nassolnivalók nélkül! Erről ne feledkezzen meg egy téli esküvőn, kényeztesse vendégeit finom, édes falatokkal!
A sütemények és a forró csoki melegséggel és energiával tölti fel az embereket, ezért szükség van rájuk, ha hajnalig szeretnének mulatni.

esküvő decemberben

Ünnepi toratdíszek

Maradjunk az édességeknél! Egy decemberi lakodalmon az esküvői torta sem lehet akármilyen. Egy elbűvölő marcipánfigura a torta tetejére, és meg is van az egyedi, hangulatos torta, melyre mindenki felfigyel.

esküvői torta

Meghívók

Ha a karácsonyt vagy a telet választják az esküvő témájának, jó ha már a meghívó is erről árulkodik. Ön dönt, hogy klasszikus stílusú ezüstös, hópihés levéllel invitálja szeretteit, ismerőseit vagy valamilyen mókás téli motívumot választ, például egy pingvinpárt.

esküvő meghívó

Fotózás

Mindig fontos kérdés, hogy milyen fotók fognak készülni a menyegzőn a jegyes párról. Ha esik a hó, megkockáztathatnak egy kis didergést a mesebeli havas tájon készült esküvői képekért.

esküvői fotók

Fények

Mi kell még ahhoz, hogy a résztvevők mind Tündérországban érezzék magukat a decemberi esküvőn? Csodaszép fények!
Elő a lámpásokkal, fényfüzérekkel, mécsesekkel! Kápráztassa el vendégeit a romantikus látvánnyal!

esküvő ötletek

Az esküvői ruháról se feledkezzen meg! Keresse a legszebb darabokat divatos szőrme kabát kiegészítővel szalonunkban!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben