Esküvői cipő kalauz

Találja meg a tökéletes esküvői cipőt az esküvői cipő kalauz segítségével!

Cipők közt válogatni a legtöbb nő számára kellemes élmény. Főleg, ha néhány pár gyönyörű új szerzeménnyel távozhatunk az üzletből. Az esküvői cipő kiválasztása kicsit más tészta. A válogatás gyönyöre itt sem marad el, de győztes csak egy lehet. Az a menyasszonyi cipő, amelyet viselni fog a nagy napon. Az, amelyik tökéletes párja az esküvői ruhának. De hogyan fog ráismerni, hogy melyik is lesz az?

 

Egy klasszikus, A-vonalú menyasszonyi ruhához egy hozzá illő, elegáns magas sarkú esküvői cipő passzol a legjobban. Ha a menyasszonyi ruha anyaga fényes, például szatén, akkor remek választás egy olyan esküvői cipő, melynek díszítésén visszaköszön az anyag ragyogása.

magas sarkú esküvői cipő

Azoknál a menyasszonyi ruháknál, melyek nem fedik az ara lábait, a cipő szerepe felértékelődik. Egy elöl rövid szoknyájú modellt viselve mindenki látni fogja az esküvői cipőjét, ezért jó, ha egy csodaszép, tetszetős magas sarkú cipőt választ esküvői cipőnek.

magas sarkú, strasszos esküvői cipő

A csillogást és a túlzott romantikát nem kedvelő aráknak, akik rövid fazonú esküvői ruhában mondják ki a boldogító igent, a letisztult, cicomátlan lábbeliket ajánljuk. Egy egyszerűbb ruhához nem illik a túlságosan díszített, kristályokkal kirakott menyasszonyi cipő. Az ilyen típusú menyasszonyi ruha esetében sokkal megnyerőbben fest egy egyszerű, ám mutatós magas sarkú esküvői szandál.

rövid esküvői ruha

pezsgő színű esküvői cipő, esküvői szandál

 

Ha esküvői ruhája egy pompás, romantikus kreáció, akkor a hozzá viselt lábbeli se legyen puritán. Nem kell túlzásokba esni, de ajánlott egy különlegesebb esküvői cipőt választani, a hagyományos, díszítésektől mentes, fehér topán helyett.

menyasszonyi ruha, esküvői ruhaesküvői cipő, esküvői szandál

 

A balerinacipők, lapos talpú szandálok elsősorban az egyszerűbb fazonú esküvői ruhákhoz illenek. Ezekben az esküvői cipők sokkal kényelmesebbek magas sarkú társaiknál. Ha szempont, hogy egyszerűbb legyen járni, mozogni, táncolni, válasszon lapos talpú cipőt, ám a menyasszonyi ruha fazonjáról se feledkezzen meg! A modern sziluettekhez, mint az egyenes vonalú és a görög stílusú darabokhoz ajánljuk ezeket a típusú esküvői cipőket!

esküvői ruha, menyasszonyi ruhabőr esküvői cipő, lapos talpú esküvői cipő

Az esküvői ruha gyöngyös vagy kristályos díszítése nyugodtan visszaköszönhet a menyasszonyi cipőn. Ha az esküvői ruha és a cipő is szolidan csillogó, pompás lesz az összhatást.

esküvői ruha, menyasszonyi ruhaesküvői cipő

A színes díszítésű menyasszonyi ruhákat remekül kiegészítik a megegyező színű esküvői cipők. Ha elég bevállalós ahhoz, hogy sötét mintájú esküvői ruhát viseljen, akkor ne féljen felvenni hozzá egy csodás fekete esküvői cipőt sem!

menyasszonyi ruha, esküvői ruha esküvői cipő

 

Szalonunkban a menyasszonyi ruhák és hozzájuk illő gyönyörű esküvői cipők széles választéka várja. Ha szeretné megtalálni a tökéletes párost, jelentkezzen be hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben