Esküvői kiegészítő

Tudta, hogy egy-egy esküvői kiegészítő akár teljesen megváltoztathatja az esküvői ruha stílusát?

Válasszon hangsúlyos vagy épp visszafogott esküvői kiegészítőt, és dobja fel vagy épp változtassa meg a menyasszonyi ruha stílusát egy szempillantás alatt!

Högl esküvői cipő kollekcióHögl Esküvői Cipő Bianco Evento esküvői fátyol kollekcióEsküvői fátyol Bianco Evento stóla és kabát kollekció Esküvői Stóla Kabát Boleró Bianco Evento
G.Westerleigh esküvői ékszer kollekcióEsküvői Ékszer G.Westerleigh Achberger esküvői táska kollekció Esküvői öv kollekcióesküvői öv kiegészítő
Esküvői hajdísz kollekcióEsküvői hajdísz

 

A menyasszonyi ruha elengedhetetlen kiegészítője az esküvői ékszer és az esküvői cipő. Mindkettőnek tökéletes összhangban kell lennie egymással és a menyasszonyi ruhával is.

Szalonunkben megtalálható varázslatos ékszerkollekcióban minden menyasszony megtalálja a személyiségéhez legjobban illő kecses kiegészítőt. Az ékszerek és hajdíszek igényes alapanyagok és díszítőelemek – minőségi kristályok, Cubic Zirconia, Swarovski – Elements, édesvízi tenyésztett gyöngyök – felhasználásával, különös odafigyeléssel, gondos kézi munkával készülnek. Valamennyi termék ezüsttel bevont és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokból készül.

A menyasszonyi cipő kollekciónk valamennyi modelljét a kényelem, a letisztult formavilág, a kiváló minőségű anyagok felhasználása, a gondos és precíz kézi munka jellemzi. A fehér és ekrü színekben, minőségi bőrből, kézi munkával készített lábbelik a leggyönyörűbb menyasszonyi ruhák méltó kiegészítői.

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben