Esküvői ruha bemutató New York szívében

Mindig nagy izgatottsággal várjuk Budapest belvárosában található szalonunkban a beszámolókat a new york-i esküvői divathétről. Nem csak azért, mert a nagy alma a világ egyik divatközpontja, de azért is, mert az amerikai menyasszonyi ruha márka, az Enzoani ilyenkor otthoni terepen mutatja be legújabb kreációit. Ezen az eseményen minden ősszel összegyűlik az esküvői szakma java: bloggerek, kereskedők, ruhaszalonok, hogy értesülhessenek a legújabb trendekről. Kukkantson bele a beszámolónkba és ismerje meg az Enzoani, a Blue by Enzoani és a Beautiful varázslatos esküvői ruhakölteményeit, egyenesen a manhattani kifutóról!

Az Enzoani 2017-es couture kollekciójában ámulatba ejtő esküvői ruhákat vonultattak fel, amiken felsejlettek a legfrisebb irányzatok a fazonok és anyaghasználat tekintetében. Láthatjuk, hogy az Enzoani tervezői elengedték a fantáziájukat, ami a menyasszonyi ruha body részét illeti. Gyakorlatilag van egy egyszerű, testhezsimuló selyem alap, pántnélküli vagy kétpántos változatban, amit aztán feltúrbóznak különböző kiegészítő elemekkel. Így ha valaki szeretne a „csupasz” esküvői ruhában maradni, akkor is lenyűgözően néz ki, míg ha a templomban több figyelmet szereten magára vonni, mindezt megteheti egy csipke kabáttal. De tovább variálható a pánt nélküli ruha például egy, a hátra akasztható uszállyal.

A boleró lehet ez a csodálatos, vállra ejtett csipkefelső, ami légies, hercegnős megjelenést kölcsönöz az őt viselő menyasszonynak.

Enzoani menyasszonyi ruha

Vagy ezzel a hosszúujjú elegáns csipke felsőréssszel, ami visszafogott, de mégis elegáns ezzel az egyszerű menyasszonyi ruhával.

Enzoani eskuvoi ruha

Annak, aki pedig szereti a glamúros csillogást (ebben aztán az Enzoani igazán otthon van), ajánljuk ezt a hátulról kövekkel díszített, előlről egyszerűnek tűnő esküvői ruhát, ami biztosan elcsavarja a fejeket.

Enzoani menyasszonyi ruha

Ez a csipkés felsőrészű, vintage stílusú menyasszonyi ruha is nagy sikert aratott különleges dekoltázsával és a deréktól induló, pluszban fellvart tüll szoknyától, ami alól csodás sziluettel áttetszik a ruha alsórétege. Bevallhatjuk, hogy az Igen Szalonnak ez a kedvence az eddigi felhozatalból!

Enzoani eskuvoi ruha

Egy budapesti esküvőn biztos hatalmas feltűnést keltenének a következő esküvői ruha kreációk, amik nem nélkülözik az extravagáns elemeket. Szeretne kilógni a sorból és lázadni a konvenciók ellen? Akkor nincs más hátra, minthogy megvárja, amíg budapesti szalonunkban is elérhető lesz ez a drámai hatűsú, fekete menyasszonyi ruha.

Enzoani menyasszonyi ruha

Az Enzoanitól tehát 2017-ben is csodálatos menyasszonyi ruha költeményeket várhatunk. Bízza magát az Igen Szalon szakértelmére, és keressen fel minket mihamarabb Budapest belvárosában, hogy a fenti inspirációk alapján megtalálhassuk Önök a tökéletes menyasszonyi ruhát a hozzá illő kiegészítőkkel!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben