Esküvői ruha kölcsönzés mellé ajándék

Esküvői ruha kiválasztásra készül?

Modeca esküvői ruha | 2016 menyasszonyi ruha kollekció

Ha idén lesz az esküvője, bizonyára már vannak elképzelései, hogy milyen menyasszonyi ruha állna jól Önnek! Érdemes felkeresnie több esküvői ruhaszalont is, hogy megbizonyosodjon a hatalmas esküvői ruha választékról. Azért is javasolt több menyasszonyi ruhaszalont felkeresni, hogy legyen összehasonlítási alapja. Menyasszonyi ruha és menyasszonyi ruha között is óriási különbségek vannak!

Esküvői ruha kölcsönzés mellé most ajándékot adunk!

Vegye fel a meglátogatandó szalonok listájára az Igen Szalont is! Jöjjön el szalonunkba, tekintse meg kínálatunkat. Ha nálunk találja meg álmai esküvői ruháját, foglalja le azt 2015. május 31-ig, és megajándékozzuk egy alkalmi ruha kölcsönzéssel!

A promóció keretén belül az Igen Szalon kínálatából egy alkalommal, 2015. december 31-ig, tetszőlegesen választhat egy alkalmi ruhát kölcsönzésre, mely lehet koktélruha vagy estélyi ruha is.

Szeretne élni a lehetőséggel? Jelentkezzen be most!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben