Esküvői ruha újdonságok a London Bridal Show-ról

A London Bridal Show elsősorban az esküvői szakmának szól, menyasszonyi ruha szalon tulajdonosoknak és kereskedőknek, nem pedig a házasulandó közönségnek. Azért igazán izgalmas, mert nem csak a nagy esküvői ruha márkák vonulnak fel, de a bemutatók mellett oktatások is vannak és workshop-ok, hogy tovább és tovább fejleszthessük szolgáltatásunkat. A Budapest belvárosában működő Igen Szalon pedig általában a saját esküvői ruha márkáira, úgy mint a Kenneth Winston, az Enzoani, Diane Legrand van különösen kihegyezve, ami érthető, hiszen ki ne várná az újdonságokat? Apropó, újdonságok! Hamarosan egy teljesen új menyasszonyi ruha márkával jelentkezünk szalonunkban, azonban erről egyelőre nem árulunk el többet…

.London Bridal Showesküvői ruha

Azt rögtön az elején elmondhatjuk, hogy világmegváltó új trendek nem jelentek meg a London Bridal Show-n, továbbra is egyeduralkodó a csipke, mint anyag és az összes új esküvői ruha kollekció nagyon nőies. Sok a dekoltált menyasszonyi ruha, és hódítanak a pasztell színek, amiket egyre több menyasszony a bőrszínhez való könnyű párosíthatóság miatt.

Nézzük csak első körben a Diane Legrand márka új menyasszonyi ruha kollekcióját! Elmondhatjuk a képen látható a London Bridal Show-n kiállított modellekről, hogy klasszikus menyasszonyi ruha fazonok, megtalálható közöttük a sellő, az A-vonal, a pántnélküli, és a királylányos ruha is. Hol vannak már a vakító fehér esküvői ruhák?

Diane Legrand menyasszonyi ruha

A Diane Legrand esetében azonban mindig számíthatunk egy kis frissítésre, aminek jó példája ez a légies könnyedségű, mesebeli menyasszonyi ruha, különleges fodros aljával.

Diane Legrand menyasszonyi ruha

Élőben is lélegzetelállító volt ez a hercegnős Diane Legrand esküvői ruha, különleges, ezüstköves-csipkés, aprólékosan díszített felsőrészével. Szoknyája igazán klasszikus, szétterülős, hercegnős. Szerintünk csodaszép!

Diane Legrand esküvői ruha

A Kenneth Winston menyasszonyi ruhái továbbra is nőiesek és lehengerlőek! Nézze csak ezt a drámai, mélyen kivágott dekoltázsú esküvői ruhát a különleges, fodros sellő résszel!

Kenneth Winston esküvői ruha

Élőben még ámulatba ejtőbb a különleges uszályú, csupa csipke esküvői ruha, ami különösen jól áll a nőies idomokkal rendelkező menyasszonyoknak.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Imádjuk a Kenneth Winston látványos felsőrészeit! Ez az új kollekciós menyasszony ruha bátor és merész, a végén pedig mégis egy kislányos, ártatlan külsőt kölcsönöz a viselőjének.

Kenneth Winston menyasszonyi ruha

Az Enzoani és a Beautiful by Enzoani amerikai márkák újra különlegesek, nem túl díszítettek, extra fazonú esküvői ruhákat kínálnak. Az új kollekciók már egyre visszafogottabbak, de a London Bridal Show-n bemutatott menyasszonyi ruhák mindegyikén van valami különleges megoldás, amit előszeretettel vásárolnak az extravagáns, az átlagba nem belesimuló menyasszonyok.

Enzoani menyasszonyi ruhaEnzoani esküvői ruha

Enzoani esküvői ruha

Ha Ön is pont menyasszony ruhát keres, akkor jelentkezzen be szalonunkba és segítünk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben