Esküvői ruhaszalon vagy kiállítás?

Fontosnak tartjuk, hogy mindig tisztában legyünk a menyasszonyok igényeivel, hiszen így tudjuk számukra a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani. Ezért döntöttünk úgy, hogy kikérjük az arák véleményét az esküvői kiállításokról mielőtt eldöntenénk, hogy idén részt vegyünk-e valamelyik eseményen.

A megkérdezett hölgyek 81%-a hasznosnak tartja az esküvői kiállításokat, és 73%-uk biztosra mondta, hogy idén kilátogat valamelyik budapesti esküvői kiállításra. A legtöbb menyasszony viszont azt válaszolta, hogy elsősorban nem a menyasszonyi ruha próbák miatt mennek el a kiállításokra. Szeretnénk néhány véleményt Önökkel is megosztani:

esküvői ruha, menyasszonyi ruha, esküvő vásár, esküvő kiállítás

 

“Már azelőtt is rajongtam az esküvői ruhákért, hogy megkérték a kezemet. Ezért nagyon vonz egy kiállítás, ahol minden az esküvőről szól. Talán a menyasszonyi ruhámat nem ott találnám meg, mert valljuk be, kicsit körülményes a standoknál a próbálgatás. De a hangulat miatt szerintem ki fogok menni valamelyik nagyobb kiállításra.”

Enikő

 

“Nem tűnik rossz ötletnek, hogy egy- két napra összegyűljenek a szalonok. Ilyen módon gyorsabban eljutok sok esküvői ruhaszalonba. Másrészt viszont, nem tudom, hogy ugyanazt kapom-e ha meglátogatok nyolc standot a kiállításon, mintha elmennék nyolc szalonba. Gondolom, nem. Végül is lehetetlen, hogy a szalonok ugyanazokat a körülményekey biztosítsák a kiállításon, mint a szalonban. Az összes menyasszonyi ruhájukat sem tudják odavinni. Azt hiszem jobban járok, ha elmegyek néhány esküvői ruhaszalonba. Erre úgyis időt kell szánni, nem várom, hogy egy délután megtaláljam a számomra tökéletes menyasszonyi ruhát.”

Rita

 

“Engem túlzottan nem vonzanak az esküvői kiállítások. Nem érezném jól magam, ha annyi ember között kellene menyasszonyi ruhát választanom, sőt próbálnom. Ez egy nagyon személyes dolog számomra, és szükségem van egy szalonra hozzá, ahol az eladón kívül csak én és a legjobb barátnőm vagyunk.”

Réka

 

menyasszonyi ruha, esküvői ruha, esküvő kiállítás

Miután vendégeink többsége úgy véli, hogy az ideális helyszín a tökéletes esküvői ruha megtalálásához egy kellemes hangulatú esküvői ruhaszalon, idén is úgy döntöttünk, hogy szalonunk nem vesz részt egyik esküvői kiállításon sem. Helyette egész hétvégén meghosszabbított nyitva tartással várjuk szeretettel a menyasszonyokat és vőlegényeket, a megszokott nyugodt környezetben, szalonunkban!

Szalonunk az esküvői kiállítás alatt is fogadja az arákat és a vőlegényeket. Két hétvégen: 01.17-18-án, valamint 01.31-02.01-jén foglalási kedvezménnyel kedveskedünk az Igen Szalonba látogató hölgyeket, párokat.

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Találja meg álmai menyasszonyi ruháját kellemes körülmények között, jelentkezzen be hozzánk!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben