Esküvői ruhaválasztás – ár alapján?

A menyasszonyoktól menyasszonyoknak sorozatunk következő részében egy olyan menyasszony történetét olvashatják, akit a kecsegtető ár helyett az „Igen érzés” vezérelt az esküvői ruhájának kiválasztásában.

Szalonunk célja, hogy az összes érdeklődő menyasszonynak segítsünk megtalálni az elvárásainak megfelelő esküvői ruhát, melyet élete legfontosabb napján viselhet. Sok keresgélés után, Ildikó is betért az Igen Szalonba. Segítségünkkel pedig rátalált a számára tökéletes menyasszonyi ruhára.

esküvői ruha - menyasszonyi ruhaÍme Ildikó története:

„Elképzelésem csak annyi volt a menyasszonyi ruháról, hogy legyen pánt része, mert pici a mellem, és biztosan nem áll jól más.

Először a sógornőm ismerősének a szalonjában néztünk szét. Nagyon nehéz feladatnak tűnt, hogy oly sok esküvői ruha közül kiválasszam azt, ami tetszik. 5-6 darabot próbáltam meg, de a pántos esküvői ruha elképzelésem rögtön megdőlt, mert jobban tetszett, aminek nem volt pántja. Kettő fogott meg igazán, az árának is megörültem hirtelen, mindkettő 64 000 Ft volt.

Kb. két hétre rá itthoni sok-sok internetezéssel eltöltött óra után, találtam egy budapesti menyasszonyi ruha szalonra, ahol mindenre 50%-os kedvezményt hirdettek, és potom árakon voltak az esküvői ruhák. Kértem időpontot, elmentem két kísérővel, megpróbáltam kb. 8-10 menyasszonyi ruhát. Itt azért nagyobb volt a választék, de a legtöbb gyorsan kipotyogott a kosárból. Itt ugyancsak kettő maradt, de éreztem, hogy nem az igazi. Azért az ára nagyon kecsegtető volt, 40 000 Ft. Mondtam a többieknek, hogy én már teljesen elvesztem az esküvői ruha kínálatban, és egyszerűen nem tudok dönteni, pedig elég határozott személyiség vagyok, de a NAGY napra mindenki a legszebb szeretne lenni.

Ezután láttam meg a játékotokat.

A következő héten bementünk a szalonba hozzátok, megnézni, hogy érdemes-e egyáltalán játszani. Nálatok is próbáltam egy jó pár menyasszonyi ruhát, de egyik sem volt az igazi. Majd egyszer csak az Iza hozott egyet, gondolom a látottak és az elmondottak alapján… rám adta, kimentem, és a 3 kísérőm (sógornő és két barátnő) egyszerre, ahogy odapillantottak azt mondták, hogy ez IGEN! Ezzel véget is ért az én keresgélésem, mert úgy gondoltam, hogy ennél több nem kell, mint egy egyöntetű IGEN.

Nagyon drágállottam az esküvői ruhát, hiszen az eddigiekhez képest 2x, 3x drágábba került, de meggyőztek. A döntéssel és a végeredménnyel teljesen elégedett voltam én is, a férjem is, és az egész násznép is.”

Ne féljen tehát Ön sem feszegetni az esküvői ruhára szánt büdzsé határait. Az esküvői ruha kiválasztásánál az ár nagyon fontos szempont. Ugyanakkor, ne hozzon kompromisszumot! Ne válassza az olcsó esküvői ruhát csak azért, mert az ára kedvezőbb. Ismerje fel a különbséget, hiszen menyasszonyi ruha és menyasszonyi ruha között óriási eltérések vannak. Ha egy esküvői ruha ára szinte már hihetetlenül alacsonynak tűnik, győződjön meg róla, hogy eredeti ruháról van-e szó, vagy csak egy silány utánzatról. Az ár mellett a minőség is fontos, hiszen ezt a darabot viseli majd az Ön Nagy Napján!

Amikor felveszi a tökéletes menyasszonyi ruhát, nem azt érzi majd, hogy ez éppen jó lehet, vagy jó lesz. Hanem azt, hogy teljesen biztos benne, hogy ez az, ami mindenáron kell! Mert tökéletes, és gyönyörű, vagyis az Igazi!

Ön is keresi még álmai esküvői ruháját? Jelentkezzen be hozzánk, segítünk a döntésben!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben