Esküvői szín kavalkád – tavaszi trendek vol.2.

Élénk színekkel feldobni az esküvői dekorációt remek ötlet, hiszen az élettel teli árnyalatok igazán mutatósak és karakteresek. Választhat meleg, ragyogó vagy romantikus színt attól függően, hogy milyen hangulatot szeretne elérni a nagy napon. Szerencsére a következő öt trendszín közt bármelyikre talál egy-egy pompás példát.

Freesia

A sárgák közt idén a meleg, energiát árasztó frézia a legtrendibb. Ez az élettel teli árnyalat akárhol jelenik meg, rögtön magára vonzza a tekinteteket. Így akár kis mértékben is fantasztikus hatást lehet vele elérni. Ha több különböző területen is megjelenik egy kicsi ebből a sárgából, az áthatja az egész környezetet, és így vidám, meleg atmoszférát alakít ki az esküvőn.

Cayenne

A pirosnak ez az izgalmas árnyalata remekül feldobja a semleges színű díszítőelemeket. Élénk és izgalmas, mégis nagyon romantikus szín, ezért tökéletes éke egy különleges ceremóniának. Rengeteg virág létezik ebben a színben, ezekkel könnyedén feldobhatja a menyegző dekorációját. A virágok friss színe pedig visszaköszönhet a koszorúslányok ruháján vagy a kisebb használati tárgyakon is, így teljes lesz a harmónia.

Celosia Orange

A Celosia a narancssárga egy visszafogottabb árnyalata, ám még így is vibráló és merész. Egy ilyen feltűnő szín pazarul mutat, hiszen sugárzik belőle az energia, de a kombinációkkal vigyázni kell. Ez az erőteljes árnyalat semleges színek mellett az igazi. Ha ez az egyetlen élénk szín, ami meghatározza a lakodalom hangulatát, akkor nincsen gond, beragyogja a teret, és csupa kellemes érzést sugall.

tavaszi trend színek, esküvői trend, színes esküvő

Radiant Orchid

A 2014-es év színe ez a ragyogó orchideaszín, a legdivatosabb esküvők kötelező kiegészítőszíne. Pompás, fényűző, gyönyörű – egy nagyszabású menyegzőhöz épp ilyen szín illik. További előnye, hogy nem kifejezetten élénk, ezért nagymértékben alkalmazva sem hivalkodó hatású. Nincs is olyan eleme az esküvőnek, melyet ne tudnánk elképzelni ebben a romantikus árnyalatban.

Dazzling Blue

Az előző cikkben említett pasztellkéknek épp az ellenkezője ez a vibráló kék árnyalat. Ruha, kiegészítő és cipő egyaránt káprázatosan fest ebben a színben, viselje akár az ara, akár a vőlegény, akár a vendégek. Díszítőelemeken remekül mutat tengerészes mintákkal kombinálva, de bármiféle tematika nélkül is lehet ez az esküvő fő színe, hiszen egy lenyűgöző, ízléses színárnyalat.

tavaszi trend színek, esküvői trendesküvői trend, tavaszi trend színekesküvő trend, tavaszi trend színekesküvői trend, tavaszi trend színek

 

Már szervezi az esküvőjét? Akkor, jelentkezzen be szalonunkba, és válasszon egy meseszép menyasszonyi ruhát!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben