Étoile, az új Enzoani kollekció

Étoile, az új Enzoani kollekció!

Az Enzoani divatház 2020-ra újra gondolta és újra tervezte a Beuatiful by Enzoani esküvői kollekciót mely az Étoile nevet kapta, ami csillagot jelent franciául.
Nem véletlen a francia elnevezés, a tavaly debütált szintén új Enzoani menyasszonyi ruha kollekció is francia nevet kapott, az Élysée nevet kapta.

Tavaly csatlakoztak a céghez Christopher Russell és Mark Russell, és lettek vezető művészetiigazgatói. A divattervező páros 15 éve dolgozik vezető esküvői ruha gyártó cégekkel, így nagyon jól ismerik a menyasszonyok igényeit és megvalósítják legszebb álmaikat az esküvői ruhákban. Évente több hónapot Párizsban töltenek és inspirációt gyűjtenek a város gazdag művészettörténti emlékeiből és legújabb divatirányzataiból egyaránt.

Az Étoile menyasszonyi ruha kollekciót a neoklasszicista művészet és építészet harmóniája és egyensúlya ihlette. Az Étoile esküvői ruha kollekció elegáns csipkével borított modelljeiben és időtlen, klasszikus sziluettű esküvői ruháiban minden menyasszony csillagként ragyoghat.

Ez a leheletfinom A-vonalú esküvői ruha, különleges tüll ujjrésszel a romantikus menyasszonyok kedvence lesz. Virágmintás csipke anyaga finoman csillog amikor ráesik a fény.

 

Alakot követő, letisztultan elegáns sellő fazonú esküvői ruha a Paris névre hallgató modell. Áttört csipke uszálya lenyűgöző látványt nyújt a szertartáson.

 

Ez az A-vonalú menyasszonyi ruha mindenkit elkápráztat majd több rétegű csipke díszítésével mely végig fut a szoknya aljáig.  Kevés esküvői ruhának van ejtett vállrésze, mely igény szerint lekapcsolható.

 

2021-ben lesz az esküvőd? Szeretnél olyan menyasszonyi ruhában tündökölni ami idén debütált a világ minden részén?

 

Kérj időpontot és próbálj fel egy Étoile esküvői ruhát!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben