Fejdísz, bolero és fátyol – a menyasszonyi ruha legmenőbb kiegészítői

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálása önmagában nem egyszerű dolog. Jó esetben van egy kép a fejünkben arról, hogyan szeretnénk az oltár elé vonulni, a rosszabbik eset pedig az, ha elképzelésünk sincs az esküvői ruhát illetően. A lényeg, hogy bármilyen ruhát is válasszunk, az az egyéniségünkhöz illő legyen, és jól érezzük benne magunkat. És mi az, amivel a legvisszafogottabb menyasszonyi ruha is megbolondítható? Nem más, mint az ízlésesen megválasztott kiegészítő!

Fátyol

Ez a klasszikus esküvői ruha kiegészítő talán még egy férfi embernek is eszébe jut, ha ebben a témában megkérdezzük. A viccet félretéve, tény, hogy fátylat még az ükmamáink is viseltek, a trendek viszont biztosan változtatak azóta. Számtalan variáció létezik belőle: hosszú, rövid, fejtetőre applikálható és kontyból induló, spanyol vagy klasszikus.
Válassza ezt a derékigérő, mégis nagyon látványos fátylat, ha menyasszonyi ruhája kevésbé díszített! A szélén végigfutatott csipke minta minden tekintetet a viselőre csalogat, és drámaian kiemeli a felsőtest sziluettjét.

Enzoani menyasszonyi ruha fátyol

Ha igazi „wow” effektust szeretne elérni, akkor itt van ez a tetőtől-talpig érő fátyol, ami markáns megjelenést kölcsönöz például egy szűk, testhezálló esküvői ruha mellé.

Enzoani esküvői ruha fátyol

Ez az Enzoani fátyol például csak az alsó részén csipkézett, így amikor hátul szépen körbeigazítva nézzük, káprázatos látványt nyújt, miközben az átlátszó tüllön keresztül végig átsejlik a menyasszonyi ruha sziluettje.

Enzoani menyasszonyi ruha fátyol

Kabátok, bolerok

Hogy mi a legpraktikusabb esküvői ruha kiegészítő? Egyértelműen a kiskabát/bolero, hiszen bármikor le-és felvehető, így minden variációval más megjelenést kölcsönöz a menyasszonynak. Maradjunk még mindig az egyszerű vonalvezetésű, szűk menyasszonyi ruháknál! Ez a kövekkel gazdagon díszített kabátka például raffináltan dobja fel a pánt nélküli selyem esküvői ruha felsőrészét.

Enzoani menyasszonyi ruha bolero

Annak, aki csipkére vágyik, ajánljuk ezt a klasszikusabb fazonú és anyagú bolerot, ami nem csak, hogy hercegnői megjelenést ad a menyasszonyi ruhának, de nagyon szépen karcsúsít is.

Csipkés esküvői ruha bolero

Maradva a csipkénél, minket teljesen lenyűgözött ez az álomszép bolero, ami attól igazán különleges, hogy egyenes nyakú, azaz szabadon hagyja a vállakat. Vegye fel ezt a bolerot a menyasszonyi ruha tetejére, ha igazán szexi megjelenést szeretne a nagy napon!

Csipkés menyasszonyi ruha bolero

Fejdíszek

Végezetül következzenek a fejdíszek, amik az utóbbi években trendet teremtettek az esküvői ruha divatban. Legyen rövid vagy hosszú, hullámos vagy egyenes a haja, ezek a fejdíszek mindenképpen feldobják a megjelenését. Ezek a köves és virágos fejdíszek akár a fejtetőre, akár egy hullám eltűzéseként is feltehetőek.

Enzoani menyasszonyi fejdíszek

Fejdíszek esküvői ruha mellé

Féloldalasan elhelyezve vagy a fejtetően koronaként, a fejdíszek mindenképp igazán glamúros és romantikus kiegészítői a menyasszonyi ruhának.

Ön is éppen menyasszonyi ruhát és kiegészítőket keres? Jelentkezzen be az Igen Szalonba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben