Fotózás a 20-as évek stílusában

Mi kell egy 20-as éveket idéző partihoz? Arany, csillogás, szőrmekabátok és gyönyörű ruhák. Az Enzoani nemrég készített egy inspiráló fotósorozatot, melynek főszereplői a Jaime és July esküvői ruhák.

enzoani esküvői ruhamenyasszonyi ruha 20-as évekesküvői fotók

A fotókat készítő fényképész, Els Korsten egy igazi hedonista. Imádja a finom ételeket, a kávét és a nagyvárosi életet. Ám emellett a vidék forgataga is felkeltette az érdeklődését. A munkájának köszönhetően rengeteg mesés helyre jut el, és közben sok új barátra is szert tesz. Az emberek fotózása a szenvedélye, a képeiből ismerhetjük meg igazán, milyen ember is ő. “Az emberek fesztelenül érzik magukat a társaságomban, így önmagukat tudják adni a képeken. Kreatív, spontán módon közelítem meg őket, hogy különleges pillanatokat örökíthessek meg.”

menyasszonyi ruhák

Miért éppen a fényképészetet és az esküvői fotózást választotta hivatásként?

A fotózás már kicsi korom óta a szenvedélyem. A nyolcadik születésnapomra kaptam egy fényképezőgépet, attól a pillanattól tudtam, hogy fényképész akarok lenni. Ma már sok éves tapasztalatom van a fotózás és az esküvők terén, és biztos vagyok benne, hogy nincs szebb dolog a szeretet megörökítésénél!  Nem csak a jegyes párokra gondolok, igaz ez a családokra, gyerekekre, barátokra is.

esküvői témaesküvő szervezésmenyasszonyi ruhaszalon

Melyik volt a legemlékezetesebb helyszín, ahol valaha fotózott?

A legemlékezetesebb hely, ahol esküvőt fotóztam Franciaországban volt, egy Chateau de Fretoy nevű kastélyban. Persze egy álomszép francia birtokon fotózni már önmagában is különleges, de itt minden tökéletes volt. A lélegzetelállító környezet remekül illett a jegyesekhez. Annyira nyugodt volt minden! A csendes, derűs atmoszféra, ami körülvett minket, lehetővé tette, hogy természetes, fesztelen képeket készítsek. Ezt nagyon fontosnak tartom.

enzoani esküvői ruha

Megosztana velünk egy különleges pillanatot Ön és valamelyik ara között?

Nem tudok egyetlen esetet kiemelni. De, ami számomra mindig nagyon különleges az az, mikor egyszercsak ott találom magam a menyasszonnyal a frizura és smink elkészítése közben, vagy mikor már a menyasszonyi ruhát veszi fel. Ezek rendkívül intim pillanatok. Ilyenkor mindig csak egy-két ember van a menyasszonnyal. Az arák eleinte gyakran idegeskednek, aztán lépésről lépésre azzá a menyasszonnyá válnak, akik mindig is lenni akartak. Az egyik legszebb pillanat, mikor a menyasszony elkészül. Ilyenkor a szemébe nézek, és látom ahogy csillog, és hihetetlenül gyönyörű! Egyszerre önmaga és valaki más. Kivételes látvány!

menyasszonyi ruha csillogásesküvői ruha bérlésesküvői ruha kiegészítő, menyasszonyi ruha téli esküvőre

Hogyan határozná meg a saját stílusát? Mi különbözteti meg a többi fényképésztől?

Az én stílusom, hogy úgy örökítem meg a pillanatot, ahogy az valóban megtörténik. Mikor a pár megkapja a fotóalbumot, a nagy napot kell átélniük újra és újra. Ha ez megvalósul, jól végeztem a munkám. A fényképeim természetesek, spontánok, kreatívak és egy kicsit klasszikusak is. 10-20 év múlva is ugyanolyan gyönyörűnek kell maradniuk, mint amilyenek most.

Forrás: enzoani.com

Az Enzoani mesés ruhái szalonunkban is elérhetők. Jöjjön el hozzánk, hogy felpróbálhassa őket!

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben