Fotózásról a kifutóra

Egy menyasszonyi ruha élete akkor kezdődik csak igazán, mikor a tervek valóságos formát öltenek. Ahogy az esküvői ruha elkészül, az Enzoani csapata számára elkezdődik egy még izgalmasabb munka. Így történt ez a 2016-os Enzoani esküvői ruha kollekció esetében is!

Az amerikai Enzoani stáb először Kaliforniából Hollywood felé vette az irányt, hogy elkészítsék a legújabb esküvői ruha kollekció stúdió fotóit. A fotózás koncepciója továbbra sem változott. Egyszínű háttér előtt kapják lencsevégre a csodás ruhákat. Az indok egyszerű: megmutatni az esküvői ruhát teljes valójában, annak minden szépségével és részletével együtt, anélkül, hogy egy látványos környezet elvonná a figyelmet az esküvői ruháról.

Enzoani menyasszonyi ruha fotozas werk

 

Enzoani menyasszonyi ruha fotozas werk

 

Minden egyes kattintás előtt a fotózáson részt vevő asszisztensek gondosan kiigazították a fotózni kívánt esküvői ruha gyűrődéseit, ráncait. A ruhának tökéletesnek kell lennie minden fotón, s erről gondoskodott is a stáb. A túl hosszú esküvői ruha, a túl nagy szoknyák, és a túl hosszú fátylak mind próbára tették a fotóst és az Enzoani csapatát. Végül két teljes napig tartó fotózás után gyönyörű fotók születtek.

A fotózás után egy nagyobb közönség előtt is megmutatkoztak a mesés kreációk! Los Angelesben a Szent Iván éji álom ihlette divatmutató keretein belül csodálhattuk meg először személyesen a 2016-os esküvői ruha kollekciót!

 

Enzoani Kacey menyasszonyi ruha a 2016-os esküvői ruha kollekcióból

Enzoani Kacey menyasszonyi ruha 2016

 

Enzoani Karina esküvői ruha a 2016-os kollekcióból

Enzoani Karina menyasszonyi ruha 2016

 

Enzoani Kennedy menyasszonyi ruha 2016-os esküvői ruha kollekcióból

Enzoani Kennedy menyasszonyi ruha

 

Enzoani Kimberly nevű ruhája a 2016-os esküvői ruha kollekcióból

Enzoani Kimberly menyasszonyi ruha

 

Enzoani Kristina ruha 2016-os esküvői ruha kollekcióból

Enzoani Kristina menyasszonyi ruha

 

forrás: enzoani.com

Érdeklődik a 2016-os Enzoani menyasszonyi ruha kollekció iránt? Jelentkezzen be hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben