Gyönyörű menyasszonyi ruha az Enzoanitól

A Beautiful az Enzoani menyasszonyi ruhaforgalmazó egyik saját márkája. Általában azért van egy-egy márkának több, különböző almárkája, mert az adott brandek-re különböző stílusok jellemzőek és megvan mindegyiknek a saját célcsoportja.  A Beautiful esküvői ruháit a letisztult fazonok és a romantikus báj határozzák meg. A csipke, tüll és sifon anyagok klasszikus kombinációja rendkívül népszerűvé tette ezt a menyasszonyi ruha kollekciót, kedvező kölcsönzési áráról már nem is beszélve.

Többször említettük már korábbi cikkeinkben, hogy a következő év is többnyire a csipkéről fog szólni, és a legtöbb menyasszonyi ruha ebből az anyagból készül majd. Fazonok tekintetében pedig egyeduralomra tört a szűk, testhezálló fazon. Ugyanez a letisztultság jellemző a Beautiful új menyasszonyi ruha kollekciójára is, amit nagy izgalommal várt már szalonunk.

Az új kollekció közül három esküvői ruha modell már bérelhető szalonunkban. A képen látható csodálatosan szép esküvői ruha a romantikus elemeket kedvelő menyasszonyoknak készült, alul varázslatosan leomló lágy tüll anyagból. Felsőrésze szintén nagyon különleges, az áttetsző, a bőrt szabadon láttató anyagot virág formájú csipke minták díszítik. Ez a menyasszonyi ruha színében sem klasszikus, hiszen világos ekrü árnyalatban bérelhető.

Beautiful by Enzoani BT16-12 menyasszonyi ruhaBeautiful ny Enzoani BT16-12 menyasszonyi ruha hatulrol

Az előző menyasszonyi ruha felsőrészére az áttetsző kifejezést használtuk, nos a BT16-22-es modell az áttetszőnél is áttetszőbb, csak leheletnyi vékonyságban fedi le az ara testét. Ennek a menyasszonyi ruhának az elkészítéséhez a 2016-ban oly népszerű, átlátszó tüll panelt alkalmazták. Mellrésze gazdagon díszített gondosan kidolgozott csipkével, mely a teljesen testhezálló fazon alsó részén is tovább fut. Ez a gyönyörű Beautiful by Enzoani menyasszonyi ruha különleges hátával és a deréknál átfutó óarany hatású diszkrét övvel varázsol el mindenkit.

Beautiful by Enzoani BT16-22 eskuvoi ruhaBeautiful by Enzoani BT16-22 eskuvoi ruha hata

A következő, szalonunkból már bérelhető Beautiful esküvői ruha a karcsúbb menyasszonyok között keresi gazdáját. Ez a menyasszonyi ruha igazán légies és könnyedén simul viselőjére. A szív formájú felsőrészre ráépül V alakban egy csipkeborítás, hátul pedig merészen, teljesen derékig nyitott, szintén V formában. Az elölről egyszerű, teljesen egyenes szilutettet hátranyúló uszály dobja fel.A Beautiful új menyasszonyi ruha kollekciójának további darabjai is mind szűk fazonúak. A teljesség igénye nélkül lehet köztük találni spagetti pántos, fedett vállú, egyenes vonalú és sellőfazonú menyasszonyi ruhát is.

Beautiful by Enzoani BT16-26 menyasszonyi ruhaBeautiful by Enzoani BT16-26 eskuvoi ruha hata

Ezek a ruhák igazán különlegesek, és megrendelésüket gondos odafigyeléssel intézzük. Amennyiben megtetszik az arának egy darab, esetleg az adott modell nincs a szaloban vagy nem a menyasszony méretében és szeretné megvásárolni, úgy mi megrendeljük neki. Miután megrendeltük az adott esküvői ruhát, egy vadiúj modell érkezik, a kedves menyasszony méretében és az általa választott színben. Mivel az új menyasszonyi ruha modell egyenesen a készítőktől érkezik, és kiváló állapotban van, az első viselés privilégiuma némi felárral jár. A menyasszonyi ruha kiválasztása pedig – akárcsak a boldogító igen kimondása – komoly döntés, így miután a ruha megérkezett a szalonunkba, a bérléstől vagy vásárlástól már nem állhat el a menyasszony.

Ön is egy gyönyörű Beautiful by Enzoani menyasszonyi ruhát szeretne? Ne hezitáljon, kérjen időpontot szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben