Így varázsolhat egy esküvői ruhából kettőt

Az Igen Szalonban nem csak álmai menyasszonyi ruháját találhatja meg, de szakembereink segítenek Önnek a tökéletes kiegészítők, úgymint esküvői cipő, ékszer és kabát vagy stóla megtalálásában is. Minden egyes – stílusban az esküvői ruhához illő – kiegészítővel új megjelenést kölcsönözhet magának a kedves menyasszony, csak egy csipetnyi bátorság kell a viselésükhöz.

Az Egyesült Államokban már régóta divat, hogy a fiatal ara a délután viselt klasszikus menyasszonyi ruhára az esti vacsora alkalmával felvesz egy kis kabátot vagy stólát, ezzel pedig gyakorlatilag kiváltja az új asszony ruha funkcióját. A tengerentúlon ugyan nem is szokás éjfél után piros menyecske ruhába öltözni, mégis a menyasszonyok többsége úgy érzi, hogy a nagy nap folyamán is kell egy kis változatosság. Éppen ezért, na és persze néha praktikussági okokból előszeretettel öltenek magukat stólákat a képeken látható módon (forrás:Pinterest):

szorme kabat a menyasszonyi ruha folecsipke bolero feher menyasszonyi ruha fole

Az Igen Szalonban megtalálható stólákat és kiskabátokat leginkább azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik egyszerű, klasszikus szabású esküvői ruhát viselnek majd a nagy napon. Fazon tekintetében pedig pánt nélküli menyasszonyi ruhák fölé szokták felvenni ezeket a kiegészítőket, hiszen ha hűvösebbre fordul az idő, akkor fontos, hogy a vállakat és a hátat lefedjük. Illetve ne feledkezzünk meg a templomi szertartásról sem, ahol szintén fontos, hogy a menyasszony vállai fedve legyenek, akár a fátyol, akár egy szép stóla által.

Bevállalósabb menyasszonyainknak jó szívvel ajánljuk műszőrme kabátainkat, amelyek az ősszel és télen megrendezett esküvőkön nélkülözhetetlen tartozékai lehetnek a menyasszonyi ruhának. Ez a kabát garantáltan magára vonzza a tekinteteket és viselőjének egyedi, királynős megjelenést kölcsönöz.

csipke menyasszonyi ruha szorme kabattal

A menyasszonyi ruhával remekül kombinálhatóak a következő képeken látható stóláink. Felhelyezésükhöz nem kell nagy trükk, csak egy kis kreativitás. Ezek a vékony, tüllből készült stólák légies könnyedséggel fekszenek el a menyasszony vállán és kicsit sem harsogják túl a menyasszonyi ruhát. Kösse jobb oldalon a nyakába, mint egy kendőt, vagy két oldalra, mint egy bolerót, de az egyszerűen a vállra helyezett stóla is nagyon dekoratív látványt nyújt. Ráadásul a legtöbb esetben a csipke vagy toll kabátokat a ruha belső felére rögzítjük patentokkal, így teljes mértékben azt a benyomást keltik, mintha “gyárilag” a menyasszonyi ruhához tartoznának.

Hogy hogyan lehet tényleg egy csapásra új menyasszonyi ruhát varázsolni a meglévőből?

A recept: válasszon egy pánt nélküli menyasszonyi ruhát az Igen Szalonból, kollégáink segítségével keressen egy mintában, színben hozzáillő csipke anyagú bolerót vagy kabátkát, és ha eljön az idő, vegye az esküvői ruha tetejére! Fotóink korábbi menyasszonyaink esküvői ruha – kabát megoldásait mutatják:

pant nelkuli menyasszonyi ruha az Igen Szalonbol

pant nelkuli menyasszonyi ruha tull kabattal

pant nelkuli menyasszonyi ruha az Igen Szalonbolpant nelkuli eskuvoi ruha csipke kabattal

pant nelkuli menyasszonyi ruha az Igen Szalonbolpant nelkuli eskuvoi ruha csipke kabattal kiegeszulve

Az első alkalommal megrendezésre kerülő őszi esküvői kiállításon az Igen Szalon is részt vesz, és egyedülálló módon három szalon kínálatát fogja bemutatni. Jöjjön el Ön is november 7-én és 8-án a Hungexpo-ra és látogassa meg standunkat, ahol kollégáink nem csak a bolerók és stólák helyes használatát, de a legtrendibb menyasszonyi ruha – esküvői öltöny párosításokat is bemutatják!

Jelentkezzen be Hozzánk!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben