Ikonikus esküvői ruhák a legnagyobb sztároktól 1.

Emlékszik még Diana hercegnő több mint húsz évvel ezelőtti esküvői ruhájára? Óhatatlanul összehasonlítjuk a tragikus hirtelenséggel elhunyt híresség ruháját a stílusos Katalin hercegnő menyasszonyi ruhájával. Bár ha tüzetesebben megnézzük a képeket, akkor nem sok hasonlóságot vélünk felfedezni a két ikonikus darab között. A történelem mégis ismétli önmagát, hiszen a két esküvő szinte azonos menet rendszerint, ugyanazokon a londoni helyszíneken zajlott. Diana az akkori divatnak megfelelő, nagyvállú menyasszonyi ruhát viselt túlméretezett fátyollal. Ezzel szemben Katalin nagyon visszafogott volt, és egy álomszép Sara Burton menyasszonyi ruhát viselt a modern történelem egyik legnézettebb esküvőjén.  Most megmutatjuk, milyen hasonló ruhák közül választhat az Igen Szalon kínálatából, ha az az álma, hogy a hercegnők stílusában pompázzon saját esküvőjén.

Diana hercegno es Karoly herceg eskuvojeKatalin hercegno es Vilmos herceg eskuvoje

hercegnos menyasszonyi ruha

Nézzük tovább, vajon hogyan választanak a világhírű énekesnők, zenészek. Emlékszik még a vadóc Gwen Stefani menyasszonyi ruhájára? És arra, hogy bársonyos hangú Alicia Keys mit viselt az esküvőjén? A No Doubt énekesnője megcsillogtatta egyedi stílusát, mikor összekötötte életét szintén énekes párjával. Felül egyszerű, alul csavarokkal feldobott menyasszonyi ruháját még pikánsabbá tette, hogy a ruha alja teljesen rószaszín volt. Vele szemben a visszafogottabb Alicia Keys egy sokkal zártabb, klasszikusabb stílusú menyasszonyi ruhát választott tengerparti esküvőjére, melyben rafináltan takarta el gömbölyödő pocakját. Amennyiben szeretne rájuk hasonlítani a nagy napon, úgy válassza a következő menyasszonyi ruhákat kínálatunkból:

Gwen Stefani menyasszonyi ruhajaAlicia Keys menyasszonyi ruhaja

Alicia Keys fele tengerparti eskuvoi ruhavagany eskuvoi ruha

Végül, de nem utolsósorban idézzük fel, milyen menyasszonyi ruhát viseltek esküvőjükön a régmúlt idők, valamint korunk legfelkapottabb színésznői. Liz Taylor legendásan nagy férfifaló volt, nem is állt meg 8 esküvőig. Mi most a számunkra legkedvesebb menyasszonyi ruhát választottuk ki a nagy felhozatalból.
Angelina Jolie vitathatatlanul korunk legnagyobb celebritása, akinek minden mozdulatát nyomon követi az egész világ. Ő is elfogyasztott már több férjet, de most úgy tűnik, hogy gyermekei apjával, Brad Pittel megtalálta az igazi boldogságot. A hatgyermekes szülők viszonylag sokáig vártak a boldogító igen kimondásával. Angelina egy igazán különleges menyasszonyi ruhát szeretett volna, így a Versace által tervezett darabot a gyermekeik által rajzolt mintákkal díszítették fel.

Angelina Jolie eskuvoi ruhaja

Elizabeth Taylor eskuvoi ruhaja

 

Különleges menyasszonyi ruhára vágyik, mint a sztárok? Jöjjön el szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás