InterBride – a menyasszonyi ruha kánaán

Minden évben van egy nap, amit egyforma izgatottsággal vár Európa minden menyasszonyi ruha kereskedője. Ez az Interbride, az öreg kontinens legnagyobb szabású szakmai kiállítása.

Idén is, mint mindig, kiutaztunk az Interbride-ra, hogy első kézből értesüljünk a legújabb esküvői ruha trendekről, és megtekintsük a legnagyobb divatházak 2016-os kollekcióit. Lássuk, milyen esküvői ruhák várnak a 2016-ban házasulandó menyasszonyokra!

Az Enzoani divatház hozta a megszokott színvonalat, és két óránként bemutatóval jelentkezett. A köztes időben manökenek húzták magukra a szebbnél-szebb ruhakölteményeket. Ez egy nagyon fontos pontja a kiállításoknak, hiszen a szakmabeliek általában ilyenkor hozzák meg a végleges döntésüket az adott ruha kiválasztásáról. Most Ön is azt kívánja, bárcsak menyasszonyi ruha-kereskedő lehetne, igaz? 🙂 A 2016-os Enzoani menyasszonyi ruhák lenyűgözőek lettek, igazi designer darabokkal. Újdonságként fedeztük fel, hogy a záró gombok kristályból készültek.

Esküvői Ruha, Enzoani, InterbrideMenyasszonyi Ruha, Blue by Enzoani, Interbride

A Blue by Enzoani idén rengeteg csipke modellel rukkolt elő. Szintén újdonság, hogy a váll és hátrészeket az új ruhákon test színű tüllel borították be, ezzel a csipke anyagok olyan hatást keltenek, mintha közvetlenül a bőrön lennének, és nem lenne alattuk más anyag. A Beautiful by Enzoani kollekció ruhái között is dominálnak majd jövőre a csipke modellek, de itt inkább a finom, könnyű, lágyesésű ruhák vannak többségben, melyek szűkebb körű esküvőkre, vagy tengerparti szertartásokra praktikusak.

Modeca, Esküvői Ruha, Menyasszonyi Ruha

A kiállítás egyik délutáni fő látványossága egyértelműen a Modeca és a Le Papillon by Modeca kollekciók bemutatója volt. A látványért felelős csapat remek munkát végzett, ugyanis a kifutót minden oldalról kiválóan lehetett látni. A szalonunk állandó kínálatában szereplő Modeca bemutatójára gyűlt össze a legtöbb kolléga, és bevalljuk, hogy mi is tátott szájjal figyeltük a különleges új darabokat. Csak annyit mondunk, hogy sikerült közülük választanunk…

Hosszú évek óta ismerjük és szeretjük Diane Legrand és Lisa Donetti csodálatos ruhakölteményeit. Idén sem kellett csalódnunk bennük, és a kétóránként jelentkező bemutatójukon megismerhettük a királynői tüll szoknyáikat. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy az egész világon végigsöpör a vintage csipke hullám, amiből nem marad ki ez a két márka sem. Az új kollekcióban lényegesen több a csipkehasználat, és felfigyeltünk a finom, apró részletekre is: arany és ezüst szállal dobták fel a csipke szegélyeket.

Kevés tengerentúli esküvői ruha márka vesz részt az Interbride kiállíáson, ám szerencsére a Kenneth Winston és az Ella Rosa divatházak a tavalyi év után most második alkalommal látogattak el Düsseldorba. Bemutatójukkal hatalmas sikert arattak, mi sem jelzi jobban, hogy a szakkiállítás első napján már annyi megrendelést kaptak, mint a tavaly Interbride teljes ideje alatt.

Lisa Donetti, Esküvői Ruha, Menyasszonyi Ruha
Ennek a két márkának a kollekcióira leginkább a látványos váll és hát megoldások jellemzőek, illetve a legújabb modellek további finom és elegáns csipke anyagokkal és applikációkkal gazdagodtak. Az amerikai piac megköveteli, hogy az esküvői ruha márkák gondoljanak a plus-size, vagyis molettebb menyasszonyokra is. A Kenneth Winston egyedülálló Femme névre keresztelt kollekciója az idén az Interbride kiállításon is bemutatásra került, így mostantól az Európában élő molett menyasszonyok is könnyebben megtalálhatják álmaik ruháját.

Mi idén is remekül éreztük magunkat az Interbride-on, és biztosan ígérhetjük, hogy hamarosan szalonunk kínálatában is láthatóak lesznek majd a kiállítás általunk kedvelt modelljei.

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Önre vár a tökéletes menyasszonyi ruha szalonunkban! Jelentkezzen be, próbálja fel:

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben