Interjú az Enzoani esküvői ruha tervezőjével

Enzoani esküvői ruha tervezőA világszerte ismert Enzoani márka mögött a taiwani születésű tervező, Kang Chun Lin áll. A fiatal dizájner a londoni divatiskola elvégzése után kezdett esküvői ruhák tervezésébe. Az ő egyedülálló terveiből született menyasszonyi ruháknak is köszönhető, hogy az Enzoani nemzetközileg ismertté vált, és máig a legfontosabb esküvői és alkalmi ruha márkák közt tartják számon.
Cikkünkből megtudhatják, hogyan vált a kreatív fiatalember sikeres tervezővé, és arról is mesél, hogyan látja az esküvői ruha trendek jövőjét.

Hogyan került a szakmába?

Mikor tervezőnek tanultam, megismerkedtem egy esküvői ruha tervezővel, és készítettem neki néhány menyasszonyi ruha tervet. A modelljeim hamar népszerűvé váltak, így végül elkezdtem dolgozni a saját kollekciómon. A többi már történelem.

Mi fogja jellemezni az elkövetkező trendeket?

Próbálok folyamatosan újítani és friss maradni. A hétköznapi ruhákból merítek inspirációt. A párizsi, londoni, New York-i divat elemeit alkalmazom az esküvői ruhákon. A csipkés menyasszonyi ruhák még mindig nagyon divatosak, úgyhogy igyekeztem új mintákkal és részletekkel gazdagítani a korábbi munkáimat. Kifinomult ragyogást szeretnék elérni a kreációimmal.

Hogyan látja a jövőt?

Az esküvői divat esetében a hagyomány szerepe máig erős maradt. Trendek jönnek-mennek, de a menyasszonyok végül mindig szépségre és romantikára vágynak. Nem számítok drámai változásokra a közeljövőben, de mindig érdekes néhány különleges darabbal kilépni a megszokott keretek közül.

esküvői ruha, menyasszonyi ruha inspirációk, tervek esküvői ruha kreációk esküvői ruha gyöngyös díszítéssel Enzoani esküvői ruha tervezője munkában

Hogy válhat valaki sikeressé ebben a szakmában?

esküvői ruha a terven és a valóságban

Fontos, hogy mindig hűek maradjunk a saját stílusunkhoz. Ha ez nincs meg, a tervező túlságosan hasonlóvá válik a többiekhez. A menyasszonyokkal való kapcsolat is fontos. Nemrég útra keltem, és ellátogattam számos esküvői ruha szalonba, ahol megtalálható a kollekcióm. Rengeteget tanultam a szalonok tulajdonosaitól és a menyasszonyoktól.

Mi inspirálja?

Az utazás. Minél többet látok, annál többet tanulok. Imádok új helyeket és kultúrákat megismerni.

forrás: enzoani.com

Szívesen megismerkedne Kang Chun Lin által tervezett mesés menyasszonyi ruha kreációkkal? Jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben