Karácsonyi esküvői ruha

Mindenki ezt az ünnepet várja a legjobban az évben, hiszen a karácsony a szeretetről és főként a családról szól. Szinte érezzük az orrunkban a bejgli illatát, ami kellemesen vegyül a délután felállított karácsonyfáéval, és már javában dúdolgatjuk Mariah Carey megunhatalan slágerét, az All I Want for Christmas-t. De mi van azokkal, akik pont ekkora időzítették a Nagy napot és idén nem csak a fa alá rejtett ajándékok, de az esküvő miatt is izgulnak? Az biztos, hogy nagyon eredeti ötlet a szeretet ünnepével egybekötni a házasságkötést, és a kreativitásra nyitott emberek gondolatait azonnal beindítja. Lássuk az Igen Szalon karácsonyi esküvős whislistjét!

Az esküvői ruha

Mi mást tehetnénk a lista legelejére, mint az esküvői ruhát? Mi, a Budapest belvárosában található szalonunkban készséggel segítünk a menyasszonyoknak megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruha modellt, akár karácsonyi esküvőre is! Mivel decemberben biztosan hűvös lesz, így mindenképp valamilyen zárt felsőrészű menyasszonyi ruhát ajánlunk. Tökéletes választás lehet téli esküvőre a Diane Legrand csipke csodája, ami felül a teljes kart eltakarja, alul pedig A-vonalban és szépséges uszályban végződik.

img-right

Vagy itt van az Ella Rosa BE273-as esküvői ruha, ami igazi hercegnős megjelenést ad az őt viselő menyasszonynak. Csodaszép, részletgazdag csipke, V-formájú dekoltázs és egy visszafogott selyemöv, amitől biztosan mindenkinek eláll majd a lélegzete.

Ella Rosa esküvői ruha

Létezik azonban más alternatíva arra az esetre is, ha valaki nem szeretne lemondani az ujjatlan vagy pántnélküli menyasszonyi ruháról. Ehhez a meseszép, igazán karácsonyi hangulatú Modeca esküvői ruha költeményhez például nyugodtan felvehet egy fehér kiskabátot a kinti fotózás idejére, vagy például az esküvő helyszínére tartva.

Modeca Timpton menyasszonyi ruha

Az Igen Szalonban kölcsönözhető Achberger bolerók és kiskabátok között létezik kifejezetten olyan meleg modell, ami téli esküvőre való. Ezek a csodaszép, fehér kiegészítők igazi hótündért varázsolnak minden menyasszonyból, miközben nem nyomják el az esküvői ruha fényét sem.

esküvői stólaesküvői kabát

Dekoráció

Az ötletek tárháza végtelen, elég csak arra gondolnunk, hogy milyen nagy élvezettel díszítjük fel karácsonykor a saját otthonunkat. Gyakorlatilag minden klasszikus elem felhasználható a templomban és a lagzi helyszínén, de a fotózáson is.

téli esküvői dekorációtéli esküvői dekoráció

Fontos, hogy ne ragadjunk le a menyasszonyi ruha és a vőlegény öltöny kiválasztásánál, de gondosan tervezzük meg a karácsonyi hangulatú esküvői dekorációt is, amihez inspirációt adhat a Pinterest.com varázslatos montázsa:

karácsonyi esküvői

Az Igen Szalon békés, meghitt karácsonyi ünnepeket kíván minden kedves menyasszonyának!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben