Kifinomult esküvői ruhák a Beautiful by Enzoanitól

Az Enzoani divatház Beautiful márkája azoknak a hölgyeknek lehet a kedvence, akik a hagyományosabb, letisztult esküvői ruhákat kedvelik. Ebben a kollekcióban is megjelennek a legújabb divat elemei, de kevesebb a csillogás, több a hagyományos megoldás.

A jól bevált recept

A menyasszonyi ruhák mestere, az Enzoani tudja, hogy sok ara ragaszkodik a hosszú ideje divatos formákhoz. Épp ezért a Beautiful esküvői ruhák tartózkodnak az extravaganciától. A márka letisztult, romantikus, megfizethető ruhakölteményeket kínál.

A legújabb kollekcióban a romantikus A-vonalú esküvői ruhák és a kisebb menyegzőkre is tökéletes egyenes vonalú sziluettek dominálnak. Kisebb szabású és nagy esküvőkre is bőven akad választék a felhozatalban.

Beautiful esküvői ruha, menyasszonyi ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruha

A menyasszonyi ruhák felsőrésze többnyire szívalakban dekoltált. Ez a megunhatatlan forma úgy tűnik, soha nem fog kimenni az esküvői ruha divatból. Nem is meglepő, hiszen a kecses fűzők mesés dekoltázst formálnak, és igazán nőies megjelenést biztosítanak viselőjüknek.

 

Új ízek

A menyasszonyok igényeinek követésével együtt, természetesen az új trendelemek is megjelennek a Beautiful esküvői ruhákon. Az egyszerűségtől nem elszakadva, szinte minden menyasszonyi ruhába becsempésztek egy-egy szolid díszítést. Ezek az apróságok fűszerezik meg a letisztult sziluetteket, és ezek az elemek varázsolják az egyszerű darabokat divatos, káprázatos esküvői ruhákká.

A paletta sokszínű. A színes szalagövtől az áttetsző anyagú nyakrészig számos elem megjelenik, melyek már az elmúlt évek menyasszonyi ruháin is bizonyították sikerüket. Emellett a 2015-ös kedvencekből is kapunk ízelítőt. Akik a legújabb divatot szeretnék követni, azok válogathatnak a kövekkel, kristályokkal díszített vagy az elbűvölő uszályban végződő modellekből.

Összességében a visszafogottság, a finom elegancia jellemzi a Beautiful by Enzoani legfrissebb menyasszonyi ruha kollekcióját. Akár csipkéről, akár csillogó díszítésről van szó, a tervezők nem estek túlzásokba, olyan kreációkat álmodtak meg, melyek hivalkodás nélkül mutatják meg az ara szépségét.

Beautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful menyasszonyi ruha, esküvői ruhaBeautiful esküvői ruha, menyasszonyi ruha

A Beautiful by Enzoani legújabb kollekcióját megtalálja az Igen szalonban. Jelentkezzen be hozzánk, hogy felpróbálhassa a magával ragadó esküvői ruhákat!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben