Kiválasztotta már a menyasszonyi ruhát? Segítünk eldönteni, hogy milyen vőlegény öltöny illik hozzá!

A menyasszonyok boldogan fellélegeznek, miután megtalálták álmaik esküvői ruháját. A vőlegény esküvői öltözete csak ezután következik, de éppolyan fontos. Amikor az ifjú pár egymásmellé lép a templom előtt, öltözetüknek összeillőnek kell lenni, színben, stílusban, díszítettségben. Nem jó, ha a pár egyik tagja alul, vagy felül öltözte a másik ruháját, vagy a menyasszony esküvői ruhája és a vőlegény öltönye stílusban nagyon eltérő.

Esküvő egy kastélyban

Ha az esküvő helyszíne egy kastély vagy nagyon elegáns, akkor a menyasszonyi ruha mindig nagyon díszes és hercegnő fazon. Egy ilyen helyszínhez nagystílű esküvői ruha illik, nagyobb szoknyával, nagy uszállyal és díszített csipkével, mint például az alábbi Allure Bridals menyasszonyi ruha:

Hercegnős fazonú, kastélyi esküvőre tökéletes

Allure Bridals AB9679 esküvői ruha

Ha a mennyasszony ruhája exkluzív, akkor a vőlegény öltöny sem lehet egy mindennapi öltöny. Érdemes egy különleges fazonú, egyedi, mintás anyagú 5 részes szettet választani a Tziacco esküvői öltöny kollekcióból:

Klasszikus Tziacco esküvői öltöny, stílusos és részletgazdag vőlegény öltöny.

Tziacco esküvői öltöny

Esküvő egy étteremben

Ha az esküvő helyszíne egy étterem, akkor a menyasszonynak érdemes egy kisebb vonalú esküvői ruhát választani. Az éttermekben gyakran nem túl nagy a tánctér, így a menyasszony egy kis A-vonalú, vagy egyenes menyasszonyi ruhában könnyebben mozog és táncol. Jó választás lehet a Kenneth Winston kollekció menyasszonyi ruhája:

Kisebb esküvőre egy kis A-vonalú vagy sellő fazonú esküvői ruha ajánlott.

Kenneth Winston WL107

Amikor a menyasszonyi ruha kis A-vonalú vagy egyenes, akkor a vőlegény választhat egy idén nagyon divatos kék esküvői öltönyt a hozzá illő színű ceremónia mellénnyel és francia nyakkendővel, a Wilvorst kollekcióból:

Divatos vőlegény öltöny mellénnyel és nyakkendővel a Wilvorst kollekciójából.

Wilvorst kék vőlegény öltöny

Rendhagyó délutáni esküvői vagy állófogadás

Ha az esküvőt délután tartják, a helyszíne egy kert vagy park, ha az ifjú pár nem vágyik hatalmas esküvői vacsorára és nagy felhajtásra, akkor általában a menyasszony egy modern, letisztult menyasszonyi ruhát szeretne. Az esküvői ruha nem díszes, vonalvezetése letisztult, a mennyasszonyi ruha anyaga könnyed sifon, vagy zsorzsett, mint az Enzoani kollekció gyönyörű sellő fazonú McKinley esküvői ruhája:

Enzoani McKinley sellő fazonú, zsorzsett esküvői ruha, mely tökéletes állófogadásra.

Enzoani McKinley esküvői ruha

Emellé a menyasszonyi ruha mellé a vőlegény is választhat extra, modern, nem hagyományos esküvői öltönyt. Újra nagy divat a csokornyakkendő, így a vőlegény mellényéhez színben hozzáillő csokornyakkendőt terveztek. Nagyon mutatós a Wilvorst kollekció új kockás szmoking szettje:

Wilvorst kockás szmoking szett, csokornyakkendővel.

Wilvorst kockás szmoking

Vintage stílusú esküvő

Nagyon divatosak napjainkban a vintage tematikájú esküvők, melyeken az esküvői helyszínekhez és a jellegzetes dekorációkhoz a menyasszonyok vintage esküvői ruhát választanak. A vintage menyasszonyi ruhák letisztult csipke ruhák, díszítő, csillogó rátétek nélkül, egyenes vagy sellő fazonban, kis uszállyal. Az Allure Wilderly kollekciója vintage esküvői ruhákat kínál:

A Wilderly kollekciós ruha tökéletes választás vintage stílusú esküvőkre.

Allure Bridals Wildery F161 esküvői ruha

A környezettudatos vőlegények számára a Wilvorst „Green wedding” néven tervezett vőlegény öltöny kollekciót, könnyű gyapjú anyagokból, világos pasztell színekben, kockás mellény szettekkel. Tökéletes kiegészítője egy vintage esküvői ruhának az alábbi Wilvorst öltöny:

Wilvorst világos, pasztell színű vintage hatású vőlegény öltöny.

Wilvorst vintage pasztell vőlegény öltöny

Még nem találta meg esküvői ruháját? Jöjjön el hozzánk az Igen szalonba!

Ha már megtalálta menyasszonyi ruháját, akkor hozza el vőlegényét a Férfi Ruhaszalonunkba!

 

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben