Könnyen viselhető kényelmes esküvői ruha? Ez az egyenes vonal!

Az amerikai Enzoani esküvői ruha gyártó cég modelljei között általában nem a nagy szoknyás, királynői menyasszonyi ruhák dominálnak, hanem az egyenes vagy kis A-vonalú esküvői ruha modellek.

Ennek oka, hogy ezek a menyasszonyi ruhák könnyebben viselhetők, a nagy anyag bőség, mely a nagy szoknyás esküvői ruhák jellemzője, itt nem jelentkezik. Keresettek az egyenes vonalvezetésű esküvői ruhák amiatt is, hogy bármilyen szertartásra megfelelőek, legyen az egy templomi, egy polgári, egy szabadtéri vagy akár tengerparti esküvő. Az egyenes vonalú menyasszonyi ruháknak nincs nagy uszálya, így azok a menyasszonyok is szívesen viselik ezt a típusú esküvői ruhát, akik nem szeretnének jelentős uszállyal tervezett esküvői ruhát.

El kell oszlatnunk a tévhitet az egyenes vonalú esküvői ruhákkal kapcsolatban, miszerint azokban nehéz mozogni. A szoknyabőség a menyasszonyi ruhákban pont akkora, amely egy kényelmes lépés nagyságot biztosít vagy akár teret enged egy tánclépésnek is. Léteznek akkora nagyságú abroncsok is, amelyek alávehetők az egyenes fazonú esküvői ruhák alá, ezzel segítve a szabad mozgást.

Tudta?

Egy jól beállított abroncs jelenléte

nem látszik a ruha alatt.

Amikor a menyasszonyok egyenes vonalú esküvői ruhára gondolnak, sokszor egyszerű fazont is társítanak képzeletükben hozzá, de ez korán sem így van. Attól, hogy egy esküvői ruha modell egyenes szabású, még nem kell feltétlenül letisztultnak lennie.
Az egyenes vonalú esküvői ruhák között éppúgy található pántos, pánt nélküli, vállas vagy akár hosszú ujjas menyasszonyi ruha modell is.
Ez a letisztult, pántos Beautiful by Enzoani modell könnyedségével kiválóan mutathat akár egy kerti esküvői partin!

egyenes

A következő nyakpántos, kövekkel díszített Enzoani esküvői ruha modell az elegáns, egyenes vonalvezetésével királynői hatást kelt!

Enzoani Kamila

A felül tüllel záródó és gyönyörű hátmegoldású Kaitlyn esküvői ruha kiválóan mutathat egy olyan esküvőn, ahol a menyasszony sokáig viselheti leeresztve a ruha nagyon szép csipke uszályát.

Enzoani Kaitlyn

Az idei kollekció egyik legszebb és legdrámaibb hatású darabja a Layla névre hallgató esküvői ruha, melyben minden menyasszony fejedelmien fest majd. A menyasszonyi ruha könnyű csipke felső része a szoknyarészen lágy esésű sifon anyagban folytatódik, míg a szoknya alján a csipke gyönyörű, széles bordűrként köszön vissza.

Layla

Szeretné megpróbálni, hogy milyen kényelmes viselet egy egyenes esküvői ruha modell? Szeretné segítségünkkel kiválasztani, hogy milyen menyasszonyi ruha fazon áll Önnek a legjobban?

Kérjen hozzánk időpontot, várjuk hívását: +36 1 344 4583

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben