Koszorúslány ruhák a legnagyobb hírességektől

Javában tart már az esküvői szezon, és sokan kerülnek olyan szerencsés helyzetbe, hogy nem csak átlagos nászvendégként, de koszorúslányként kell megjelenniük a barátnőjük/rokonuk esküvőjén. Ha Ön is kapott ilyen felkérést, de nem választott még öltözéket, akkor ne essen kétségbe, az Igen Szalon alkalmi ruha kínálatában biztos talál kedvére valót! Következő összeállításunkban a leendő aráknak és koszorúslányaiknak ahhoz adunk ahhoz ötletet, hogy a menyasszonyi ruhához – ami ugye adott – hogyan válasszunk stílusban passzoló koszorúslány ruhát. Ebben pedig világhírű hölgyek lesznek a segítségünkre.

Kezdjük a szemtelenül fiatal és szemtelenül sikeres énekesnővel, Taylor Swifttel, aki idén februárban öltötte magára ezt az elegáns koszorúslány ruhát gyerekkori barátnője esküvőjére. Nekünk ez az egyik kedvenc szettünk, hiszen Taylor abszolút hű maradt saját – nagyon kifinomult – stílusához, visszafogott volt és mégis káprázatos ez az alkalmi ruha. Könnyedén leomló, A vonalú ruha, aminek enyhén rózsaszín árnyalata rendkívül jól áll a szőke énekesnő fehér bőréhez. Felsőrésze kövekkel díszített, és remekül kiegészíti – de nem harsogja túl – a szintén A vonalú, csipkés felsőrészű menyasszonyi ruhát. Aki hasonló összhatásra vágyik, annak az alábbi képen látható Love by Enzoani alkalmi ruha szettet ajánljuk. Ez szintén egy A-vonalú, finom szabású ruha, ami olyan könnyed, hogy akár a legnagyobb nyári hőségben is könnyedén teljesíteni tudja majd koszorúslány kötelezettségeit. Felsőrésze pántnélküli és húzott, alul pedig szűken húzódik végig a lábakon, mígnem alul kissé kiszélesedik.

koszoruslany ruhakoszoruslany ruha

Elképzelhető, hogy a leendő menyasszony konkrét ötletekkel rendelkezik a koszorúslányok megjelenését illetően, és kevés mozgásteret hagy. Például sokan jelölnek ki egy irányadó szint a teljes hölgysereg részére, amihez a menyasszony iránti tiszteletből illik alkalmazkodni. Mégiscsak egyszer van a barátnőnknek esküvője, próbáljuk lenyelni a békát, akkor is, ha a megadott fazon vagy szín egyátalán nem a mi színünk. Inkább kövessük a csodaszép Rihanna példáját, aki asszisztense Honolulun tartott esküvőjén tavaly a saját ízlésére alakította a megadott koncepciót, és persze alkalmazkodott az esküvői ruha stílusához. Mivel minden koszorúslánynak lila színű árnyalatot kellett magára öltenie, Rihanna egy vagány, az egyéniségéhez illő, feltűnő alkalmi ruha költeményt választott. A vadóc énekesnőtől nem is várhatnánk mást, egy mélyen dekoltált felsőrészű, szűk, testhezálló ruha mellett döntött, amit két oldalt ezüstszínű, apró virágminták díszítettek. Az alkalmi ruha legizgalmasabb része pedig a derékra hátulról felcsatolt tüll uszály, ami még így sem harsogja túl Rihanna asszisztensének csipke menyasszonyi ruháját.

Ha önnek is lila árnyalatú koszorúslány ruhát kell keresnie, akkor a figyelmébe ajánljuk az Igen Szalon kínálatában elérhető Badgley Mischka alkalmi ruha kollekciót. A BM 10SH nevű koszorúslány ruha remek választás lehet egy nyári esküvőre. Féloldalas, virágdíszben végződő felsőrésze igazán különleges, a testhezálló fazont a derékvarrás töri meg, és teszi még csinosabbá viselőjét. A szatén anyag igazán elegáns, különösen akkor ajánljuk, ha a menyasszonyi ruha is ebből az anyagból készül. Ráadásul Badgley Mischka koszorúslány ruháit úgy tervezte meg, hogy az esküvő után is bátran viselheti majd különleges alkalmakra.

koszoruslany ruha Badgley Mischka

 

Szeretne koszorúslány ruhát próbálni nálunk? Akkor jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás