Legújabb esküvői ruha márkáink

Szalonunk folyamatosan megújul. Az új, nagyobb helyszínen a választék is bővül. A már ismert tervezők 2014-es kollekciója mellett két új márka esküvői ruhái is helyet kapnak nálunk ebben a szezonban. Ismerjék meg a Diane Legrand és a Lisa Donetti menyasszonyi ruhákat!

Diane Legrand

Diane Legrand első kollekciója 2011-ben látott napvilágot. A kezdetektől fogva a legjobb európai esküvői ruha márkák közt tartják számon. Az elismerést a változatos dizájnnak, a kiváló minőségű anyagok felhasználásának, illetve a remek kivitelezésnek köszönheti a cég. Terveik szerint az ígéretes új kollekciójuk a világhírnevet is meghozza nekik.
A Diane Legrand 2014-es menyasszonyi ruha kollekcióját sokszínűség, fényűző stílus és kiváló minőség jellemzi. Esküvői ruháik között rengeteg hercegnős fazonú modell található. Azokra a menyasszonyi ruhákra, melyek nem rendelkeznek hatalmas szoknyával, a gazdag, látványos díszítés jellemző. Minden egyes darab, fazontól függetlenül rettentően romantikus és pazarul díszített. A tervezők nem spóroltak a gyöngyökkel és a csipkével, sőt! Az anyagok terén gyakori a tüll, az organza és a csipke, nem egyszer egymással kombinálva, elbűvölő elegyet alkotva. Mellettük néhány csodás, szatén esküvői ruha is helyet kapott az idei kollekcióban.
Az az ara, aki Diane Legrand menyasszonyi ruhát visel a menyegzőjén, remekül szabott, bőségesen díszített esküvői ruhát tudhat magáénak, mely luxus érzést nyújt viselője számára.

Lisa Donetti

A Lisa Donetti márka a tervező testvéréről Lizy-ről kapta a nevét, aki inspirálta őt a meseszép esküvői ruhák megálmodásakor. Vittorio Donetti minden egyes modellje egy ideális nőt jelképez. Ez a kép hol megható és őszinte, hol ragyogó, hol pedig szenvedélyes és szexi.
Az olasz márka modern arák számára készít lenyűgöző menyasszonyi ruhákat tökéletesen álló, testhez simuló sziluetteket alkalmazva, melyeket a szépséges hímzések vagy csipkedíszítések még elragadóbbá varázsolnak. Minden modell megalkotásánál a tökéletességre törekszenek. A recept: a legjobb anyagok, kifogásolhatatlan szabás és kézimunkával történő díszítés. A Lisa Donetti menyasszonyi ruhák sorában nem csak klasszikusan romantikus darabok találhatók, a felhozatal modern és változatos. A díszítések általában visszafogottabbak, és sok az egyszerűbb sziluett, illetve az egyenes vonal. Az esküvői ruhák anyagára is jellemző a sokszínűség, az arák tüll, organza, sifon, szatén és csipke kreációk közül válogathatnak kedvükre.
A Lisa Donetti menyasszonyi ruhát választó hölgyek egy egyediségről árulkodó, tökéletesen kivitelezett kreációban mondhatják ki a boldogító igent.

 

Kíváncsi az új kollekciókra? Kattintson ide és tekintse meg régi és új márkáinkat szalonunkban!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben