Legyen olyan esküvői ruhája, mint a Grammy sztárjainak!

A legtöbb nagynevű díjkiosztó gálát hagyomány szerint februárban rendezik meg Los Angeles-ben, a hollywoodi sztárcsináló gépezet fellegvárában. Nem is akadhatna megfelelőbb alkalom a hírességeknek, hogy megmutassák a nagyvilágnak, milyen jó formában vannak. Ilyenkor a legnagyobb divatházak vetekednek a kegyeikért és igyekeznek az adott sztár egyéniségéhez illő estélyit vagy koktélruhát megálmodni.

Az Enzoani.com segítségével most mazsolázgatunk az 57. Grammy díjátadó legszebb költeményei és a rájuk hasonlító Enzoani és Badgley Mischka menyasszonyi ruha kollekciók között. Ha szeretne a nagy napon a legnagyobb amerikai énekesnőkre hasonlítani, akkor ezeket az esküvői ruha modelleket válassza az Igen Szalonból!
Katy Perry az extrém öltözködési szokásairól híres. Ezúttal egy egészen letisztult mégis rafinált fellépő ruhát választott. A földig érő, teljesen zárt fehér ruha alul kiszélesedik, és egy hatalmas palást zárja le. Ezt a szofisztikált stílust követi, ha az Enzoani Ines vagy a Badgley Mischka Shearer menyasszonyi ruhákat választja.

Ines es Shearer menyasszonyi ruhak a Grammy gálán

2015 az érdekes hátmegoldású ruhák éve volt. A sztárok körében pedig a „minél többet mutassunk meg a hátunkból” elv uralkodott leginkább. Ennek jegyében a Grammy-n is számtalan híresség jelent meg szűk fazonú, hátul merészen kivágott estélyiben. Annak, aki a saját esküvőjén is szeretné megmutatni csinos hátát, ajánljuk az Enzoani 2015-ös menyasszonyi ruha kollekciójából a Joanna és June nevű darabokat.

Joanna es June nevu eskuvoi ruhak a Grammy gálán

Rihanna mindig gondoskodik róla, hogy reflektorfénybe kerüljön. Idén ezt az igazán különleges, pudingbabára emlékeztető estélyivel érte el. A ruha eléggé megosztotta a kritikusokat, nálunk viszont egyértelműen pozitív fogadtatásban részesült. Talán azért, mert szeretjük a nagy fodrokat, ami a Blue by Enzoani csodálatosan szép Hollister menyasszonyi ruhája is jól szemléltet.

Blue by Enzoani menyasszonyi ruhai a Grammy gálán

Az egyik kedvenc ruhánk Jhene Aiko-é, amely peplum felsőrészével egyszerű mégis nagyszerű benyomást keltett. Ha ilyen feminim és mégis romantikus esküvői ruha az álma, akkor Önnek tervezték a Blue by Enzoani Hennessy darabját.

Blue by Enzoani Hennessey eskuvoi ruha a Grammy gálán

Mindegy hogy feketében vagy fehérben, a csipke és az áttetsző anyag tuti párosítás a vörös szőnyegen és az oltárnál is. Jessie J brit énekesnő után Ön is lehet vagányan elegáns a saját esküvőjén, ha a Blue by Enzoani Glasgow menyasszonyi ruháját választja.

Blue by Enzoani Glasgow menyasszonyi ruha a Grammy gálán

Téli esküvője lesz? Az Enzoani 2015-ös menyasszonyi ruha kollekciójából olyan csodás zárt felsőrészű modelleket választhat, amelyek okosan emelik ki a nőies formákat. Egy ilyen fehér estélyiben jelent meg a díjátadóan John Legend énekes múzsája is, Chrissy Teigen is.

Enzoani Jordan menyasszonyi ruha a Grammy gálán

Nagy divat volt idén a középen kivágott egyrészes ruha. Miranda Lambert egy ilyen sokatmutató estélyiben érkezett a Grammy-re, és nyűgözte le a nagyérdeműt. Ön is lenyűgözheti a násznépet, ha a Badgley Mischka Bancroft esküvői ruháját viseli. Ez a menyasszonyi ruha titka a lélegzetelállító részletekben rejlik: úgy mint a kettévágott hátrész és az elől deréktájnál kivágott felsőrész.

Badgley Mischka Bancroft eskuvoi ruha a Grammy gálán

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a cikkben szereplő valamelyik menyasszonyi ruha, akkor jelentkezzen be szalonunkba!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben