Legyen Ön a szilveszteri party csillaga!

A divattrendek évről-évre változnak, valójában az a legfontosabb, hogy az alkalmi ruhában, amit viselünk, jól érezzük magunkat. Az is lényeges szempont, hogy ne csak az előnyös fazont vagy anyagot keressük, de az évszakhoz és alkalomhoz illő színeket válasszuk a nagy alkalomra. És persze legyen teljes az összhatás az estélyi vagy koktélruhához illő kiegészítőkkel. Ezek a társasági események az év csúcspontját jelentik, így nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz benyomást keltsünk kollégáink vagy ismerőseink szemében. Viseljen kényelmes alkalmi ruhát, hiszen ezek az esték hosszúra nyúlnak! Nincs is rosszabb egy szűk, itt-ott előnytelenül bevágó ruhánál vagy egy olyan cipőnél, ami feltöri a lábunkat…

Ami a trendeket illeti a 2015-ös évet a metálos fények jellemezték. Jól tudjuk, hogy az arany és az ezüst örök, éppen ezért a divatszíntéren is visszatérnek néhány évente mint fő motívumok. Habár karácsonykor és szilveszterkor ettől függetlenül is túlnyomórészt fényes vagy csillogó alkalmi ruhákat részesítünk előnyben, az Igen Szalon szakértői óvatosságra intenek. A kevesebb néha több! Inkább azt javasoljuk olvasóinknak, hogy válasszanak egy sötét árnyalatú koktél vagy estélyi ruhát és dobják fel arany vagy ezüst szín kiegészítőkkel.

Szalonunkból idén olyan alkalmi ruha kínálat várja a hölgyeket, mely között széles választékban megtalálhatóak a fényes anyagú, térd fölé érő koktélruhák. Karácsonyi partyra, szilveszterre, egy komolyabb év végi eseményre főként a sötét árnyalatú (kék, lila, fekete) koktélruha az ajánlott, de vagányabb hölgyek a színesebb (például kanári sárga) estélyiket is bevállalhatják.

A Love by Enzoani és a Badgley Mischka márkák kollekciójában megtalálhatóak ugyanakkor a hosszú, estélyi ruhák is. Ha Ön egy elegáns szálloda szilveszteri bulijára vagy bálba hivatalos, nyugodtan viselhet földig érő ruhát. Nálunk nem csak a fényes, merevebb anyagú, de a rafinált vállmegoldású, féloldalas estélyik közül is választhat. Ezeket a hosszú alkalmi ruhákat elsősorban magas hölgyeknek ajánljuk.

Még fogalma sincs mit vegyen fel szilveszterkor? Ne adjunk ki egy halom pénzt egy olyan alkalmi ruhára, amit aztán csak egyszer vesz fel! Az Igen Szalonban nem csak menyasszonyi ruhák, de koktél és estélyi ruhák is bérelhetőek már 24.000 Ft-tól.

Az idei év nagy slágere volt a kezeslábas más néven overáll. Minden elképzelhető stílusban és anyagban a bársonytól a farmeron át az elegáns élére vasalt változatban. Jó hírünk van azoknak, akik rajonganak ezért a fazonért. Szalonunkban, a Love by Enzoani kollekcióban kétféle fazonban és színben megtalálható, mint alkalmi viselet.

Az Igen Szalon minden munkatársa nevében meghitt, szeretetben gazdag karácsonyt kíván olvasóinak!

Jelentkezzen be minél hamarabb, hogy megtalálja a tökéletes alkalmi ruhát szilveszterre!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben