Letisztult ruhák a Blue by Enzoanitól

Bevallhatjuk, hogy a Blue by Enzoani menyasszonyi ruháit vártuk talán a legjobban az új érkezők közül. Hogy miért? Mert évek óta velünk van az Enzoani almárkája és gyakorlatilag végigkövettük a divatcég felfejlődését és ezzel együtt a ruhák evolúcióját.

Talán a Blue by Enzoani az a menyasszonyi ruha készítő, amely a modellek tekintetében a legnagyobb átalakuláson ment keresztül az elmúlt években. Az új esküvői ruhák leltározása közben összehasonlításként egymás mellé akasztottunk egy régi és egy új kollekciós darabot:

Blue by Enzoani menyasszonyi ruha kollekció Canberra esküvői ruhaEsküvői Ruha, Menyasszonyi Ruha, Blue by Enzoani Idah

Jól látható, hogy a Blue by Enzoani évekkel ezelőtti menyasszonyi ruháit inkább még az erőteljes díszítettség a feltűnőbb kiegészítők jellemezték. Tetten érhetőek a korabeli trendek és a markáns Blue by Enzoani elemek: fényes anyagok, összehúzások, A-vonalú fazon és persze a díszkövek. Ehhez képest merőben másak a mai Blue menyasszonyi ruhák. Kimondhatjuk, hogy teljesen letisztultak a formák, mellőzve lettek a díszek, és szinte teljesen kikoptak a színes ruhák.

A 2016-os évben a Blue by Enzoani menyasszonyi ruha kollekciójának legtöbb darabja szűk fazonú. Sok a csipke esküvői ruha, és a szatén anyag alkalmazása teljesen eltűnt. Lássuk milyen Blue by Enzoani modellek vannak az új kollekcióban!

Blue by Enzoani Iberka menyasszonyi ruhaBlue by Enzoani esküvői ruha - Ikaela menyasszonyi ruha

Az Inga egy igazán különleges darab, azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akik szolid eleganciát keresnek. Ez az A-vonalú ruha igazán könnyed, romantikus és biztosan elbűvölő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Blue by Enzonai menyasszonyi ruha - Inga esküvői ruha

Nem jellemző általában a spagetti pántos megoldás a felsőrész tekintetében, de a Blue ebben is újítást hozott. A méretes csipkemintákkal díszített Irma mély hátkivágással rendelkezik, válassza ezt a csodaszép darabot, ha drámai megjelenésre vágyik élete nagy napján!

Menyasszonyi Ruha, Esküvői Ruha, Blue by Enzoani IrmaMenyasszonyi Ruha, Esküvői Ruha, Blue by Enzoani Irma

Az Ibanda mesés tüll szoknyájával talán az egyetlen bő ruha a kollekcióban. Csodaszép szívformájú felsőrészével és merész hátával királylányos és modern egyszerre. Az Ibarki és Ikeala menyasszonyi ruhák nagyon szűkek és sellő formában végződnek, a most divatos púder színnel.

Menyasszonyi Ruha, Esküvői Ruha, Blue by Enzoani Ibanda

A Blue menyasszonyi ruha kollekciót tekintve kijelenthetjük, hogy a tervezők ezúttal is csodálatos munkát végeztek. Haladva a trendekkel, sok sellő és szűk fazonú esküvői ruha modellt alkottak, bár lehet, hogy a hazai menyasszonyok hiányolni fogják a nagyszoknyás darabokat a 2016-os Blue by Enzoani esküvői ruha kollekcióból!

Jöjjön el szalonunkba, és nézze meg személyesen a Blue by Enzoani legújabb menyasszonyi ruha kollekcióját!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás
Rendben