Menyasszonyi ruha a 20-as évek köntösében

Az év egyik esküvős top eseménye az Enzoani los angeles-i divatbemutatója volt, amiről sajnos mi is csak az amerikai menyasszonyi ruha márka blogján keresztül értesülhettünk. Kárpótol minket az alábbi terjedelmes fotóösszeállítás, és egy videó – megtekinthető a bejegyzés végén – ami egy pár percre a fülledt 20-as évek bárhangulatába repített minket a budapesti szalonunkból.

Enzoani bemutató

Az Enzoani blog beszámolója szerint a világ minden részéről érkeztek menyasszonyi ruha kereskedők, újságírók és bloggerek, hogy megcsodálhassák az Enzoani és a Badgley Mischka  márkák várva-várt új kollekcióit. Az esküvő szakma krémjét nem várt meglepetés fogadta: a fülledt los angeles-i helyszín teljes arany pompában tündökölt, csodaszép 20-as éveket idéző dekorációval. Az est megalapozásaként a vacsora és a menyasszonyi ruha bemutató előtt a teraszra invitálták a vendégeket, ahol egy korabeli ruhába öltözött, dekoratív lánycsapat táncolt vidám jazz slágerekre. Mindeközben a backstage-ben az Enzoani profi smink és fodrászcsapata serényen dolgozott a gyönyörű modellek megjelenésén, hogy pár perccel később már az Enzoani 2017-es menyasszonyi ruha kollekciójában tündökölhessenek a színpadon.

Enzoani bemutató

A látott fotók alapján leszögezhetjük, hogy 2017 a domináns kiegészítők éve lesz, legyen szó fülbevalóról, nyakláncról vagy fejdíszről. Az Enzoani szerint semmi sem túlzás a körítés tekintetében! Laza, kócos hatású fürtök, gazdagon díszített hajdíszek, amelyeket visszafogott, matt vagy gyöngyházfényű smink ellensúlyoz.
És íme, felgördültek a függönyök, a modellek pedig szemetgyönyörködtető Enzoani kreációkban vonulnak ki a nagyközönség elé, nem hagyva őket, hogy a vacsorájukra koncentráljanak. Az amerikai divatmárka szerintünk ismét bebizonyította, hogy van új a nap alatt, ha menyasszonyi ruha divatról beszélünk. A trendeket pedig nem követni, hanem diktálni kell! A látványos, többrétegű, rakott szoknyás megoldástól az A-vonalún át a visszafogott, csipke esküvői ruháig mindent felvonultatott ezen az estén az Enzoani. Egy azonban közös bennük, ami jellemző általában a Badgley Mischka-ra  is: a menyasszonyi ruha felsőrésze ámulatba ejtő részletességgel díszített. Egyre több a spagetti pántos megoldás, és a funkcionális elemek használata.

Enzoani bemutató

Az alábbi fotón három, stílusban és fazonban teljesen eltérő menyasszonyi ruha modellt láthatunk, az Enzoani stílusjegyei azonban mindegyiken megtalálhatóak. Az első esküvői ruha az eklektikus stílust kedvelő menyasszonoknak való, akik nem ijednek meg egy ilyen extravagáns, habos szoknyától. A második menyasszonyi ruha rendkívül praktikus, hiszen az egyszerű, testhez simuló zsorzsett alaphoz feltehetünk opcionálisan egy tüll elemet, ami drámaian körülöleli a derekat és a lábakat. A harmadik modell egy formabontó esküvői ruha, aminek felsőrésze egy aprólékosan csipkével fedett body, amit különböző féle alsórészekkel lehet variálni.

Enzoani bemutató

Végül, de nem utolsó sorban vessünk egy pillantást az Enzoani bemutató fénypontjára, erre a csodaszép csipke menyasszonyi ruhára. A felsőrész lélegzetelállító, különleges mintáján minden szakértőnek megakad a szeme. Hátul két irányból indul a minta az esküvői ruha hátának közepe felé. A csipke azonban csak derékmagasságig fut, utána gyakorlatilag egy lehelet vékony, testhez simuló, selyemszoknya következik.
Be kell vallanunk, az Enzoani profin megszervezett, látványos show-ja minket és megihletett, főként ami a a választott miliőt illeti. Már alig várjuk, hogy a szalonunkban köszönthessük az Enzoani és a Badgley Mischka 2017-es esküvői ruha kollekcióit!

Enzoani bemutató

 

Ha Ön is ihletet merített, akkor jelentkezzen be az Igen Szalonba egy ruhapróbára!

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!

Annak érdekében, hogy a megfelelő figyelmet tudjuk Önnek szentelni, és nyugodt, kellemes légkörben valósuljon meg az esküvői ruha próba, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be szalonunkba!

Időpontfoglalás